Купи 3 вземи 20% Пазарувай

БЯЛА ВТАЛЕНА РИЗА ОТ ПАМУК С ЕЛАСТАН В СИТЕН ПРИНТ H8S

Продуктов код
210205044661-1
89,99 лв.
БЯЛА ВТАЛЕНА РИЗА ОТ ПАМУК С ЕЛАСТАН В СИТЕН ПРИНТ H8S Бял ТЪМНО СИНЯ ВТАЛЕНА РИЗА ОТ ПАМУК С ЕЛАСТАН В ДИГИТАЛЕН ПРИНТ H8S Тъмно син
Ежедневна риза от памук с еластан. Подходяща за всякакви случаи. Цвят бял. Втален силует. Ситен принт H8S. Яка с подвижни банели. Сечен маншет. Тонални копчета с лого и контрастен конец. Бродерия подпис на гръб под яка. Текстилно лого в страничен шев. Продуктът се предлага в бял и тъмно син цвят.
97 % ПАМУК 3 % ЕЛАСТАН

Може да се пере Забранено е избелването Не може да се изплзва центрофуга Да се глади при ниска температура Химическо чистене с използване на въглерод, хлорен етилен, монофлотрихлорметан, само то специалист.

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез следните способи:

  • чрез куриерска услуга от трето лице

Доставката се извършва до адрес на потребителя на територията на Република България, освен ако в сайта не е посочено друго.

Срок за доставка от 3 до 5 работни дни

Доставките са с включена опция за преглед на пратката.

Разходите за доставка се покриват от Потребителя освен в случаите на доставка на стоки на стойност над 99.99 лв., в който случай разходите за доставка се поемат от Търговеца.
Виж повече тук

Потребителят има право да се откаже от договора без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоките от Потребителя или от трето лице.Транспортните разходи за връщане са за сметка на подателя. Повече информация може да намерите тук
При желание за замяна или рекламация на продукти участващи в промоция тип 2 за 1 или сходни, трябва да се върнат всички артикули участващи в промоцията.
Търговецът възстановява на Потребителя заплатената от него цена за върнатите стоки в срок от 14 работни дни.