Winter Sale до -50% + Екстра 20% Пазарувай

СИНИ ЧОРАПИ С БАМБУК И ЕЛАСТАН 190140133210-1

Продуктов код
190140133210-1
14,99 лв.
Налично в онлайн склад
СИНИ ЧОРАПИ С БАМБУК И ЕЛАСТАН Син КОМБИНИРАНИ ЧОРАПИ С БАМБУК И ЕЛАСТАН Син КОМБИНИРАИН ЧОРАПИ В БОРДО И СИНЬО Бордо ФИНИ ЧОРАПИ ОТ БАМБУК С ЕЛАСТАН Зелен СТРУКТУРНИ ЧОРАПИ ОТ БАМБУК С ЕЛАСТАН Черен
Виж описанието
Чорапи от бамубук с еластан подходящи за всякакви случаи. Цвят син. Комбинация от гладък и структурен ефект. Тъкано лого. Структура оксфорд. Размер универсален. Продуктът се предлага в син, цвят индиго, бордо, зелен и сив цвят.
80% ПАМУК, 17% ПОЛИАМИД, 3% ЕЛАСТАН

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез следните способи:

  • чрез куриерска услуга от трето лице

Доставката се извършва до адрес на потребителя на територията на Република България, освен ако в сайта не е посочено друго.

Срок за доставка от 3 до 5 работни дни

Доставките са с включена опция за преглед на пратката.

Разходите за доставка се покриват от Потребителя освен в случаите на доставка на стоки на стойност над 99.99 лв., в който случай разходите за доставка се поемат от Търговеца.
Виж повече тук

Потребителят има право да се откаже от договора без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоките от Потребителя или от трето лице.Транспортните разходи за връщане са за сметка на подателя. Повече информация може да намерите тук
При желание за замяна или рекламация на продукти участващи в промоция тип 2 за 1 или сходни, трябва да се върнат всички артикули участващи в промоцията.
Търговецът възстановява на Потребителя заплатената от него цена за върнатите стоки в срок от 14 работни дни.