WINTER SALE! до -50% +EXTRA 20% при покупка на 3 или повече артикула Пазарувай

Сиви Бизнес костюми

Филтри

3 артикули

на страница

Сивият цвят винаги ще си остане в гамата от класически нюанси, които са подходящи за всеки повод и ситуация. Това с пълна сила важи и за мъжките костюми. Сега ще разгледаме наличните в сайта разновидности и ще разберем как да ги комбинираме с риза и обувки.

Видове сиви класически костюми в сайта

При нас ще откриете невероятни модели, които си остават подходящи за различните съвременни ситуации. Те са приемливи за носене в офис среда или при официални събития, срещи и тържествени мероприятия. Именно техния стандартен вид ги прави отлично решение за избор при предстояща бизнес или служебно събитие, на фирмени тиймбилдинги и т.н.

Елегантният вариант е добър избор при различни по вид срещи и публични участия, където е задължително да сте максимално представителен и с прекрасна визия. Облича се още за сватби, кръщенета и т.н. Всички те са едноредови, с по две копчета на сакото, като едното от тях при носене винаги е откопчано. Когато седите е прието всички копчета да са разкопчани, а при ставане, горното от тях се закопчава задължително.

С каква риза може да се комбинират

Когато говорим за класически вариант, означава, че той не би следвало да има каквито и да е принтове и декоративни карирани линии. Тя е напълно изчистена от всякакви декорации, а цветът е бял или светло-син. Подобни нюанси между другото са универсални и могат да се съчетават с много други официални мъжки облекла. 

Яката трябва да има достатъчно големи пера, които да обхванат изцяло вратовръзката, след тяхното сваляне и оформяне. Копчетата задължително са закопчани до горе, а ръкавите с правилно оформени маншети

Избор на подходящи обувки

Подборът ще е значително по-лесен ако предварително сме запознати с различните модели:

  • Оксфорд - те са напълно затворени и удобни за всякакви официални събития и бизнес срещи. Усещането за комфорт и мекота е несравнимо с останалите разновидности;
  • Дерби - те ще Ви дадат повече усещане за свобода на крака и са добър вариант не само за комбинация с мъжки костюм, но и с дънки. Именно тяхната гъвкавост ги прави едни от най-предпочитаните модели за всекидневна употреба;
  • Броги - това са перфорираните обувки, чиято популярност нараства с всяка изминала година. Те осигуряват правилно проветряване на крака и не позволяват образуване на миризми.

Цветът трябва да е идентичен с този на колана и гривните на китката, така че да се получи добро съчетание.

За да се снабдите и Вие с нужното облекло, посетете ни онлайн на teodor.bg Тук ще получите отлично обслужване от експерти и най-достъпните цени в бранша. Очаква Ви още голямо разнообразие и висококачествени дрехи, а при проблеми с подбора, непременно се свържете с нас.