1. Изберете Продукт.

2. Маркирайте подходящия размер.

3. Изберете опцията Добави в кошницата.

4. Ще Ви се покаже бутон, който да Ви отведе към кошницата, в който ще видите информация за поръчката. В полето Промо код може да впишете код и да се възползвате от намаление.

5. Попълнете личните си данни.

6. Изберете начин за доставка и плащане.

7. Задължително се запознайте с Условията за ползаване на сайта и политиката за защита на личните данни. След това достатъчно е да изберете опцията Изпрати поръчката.

Не е необходимо да имате профил, за да направите поръчка в сайта ни. Може да направите и поръчка по телефона. Ако имате регистрация обаче, ще можете да следите историята на направените от Вас поръчки, както и статуса и в реално време.

Срока за изпълнение на поръчка е от 3 до 5 работни дни, изключайки случайте в който е нужно желания артикул да бъде трансфериран от наш търговски обект. В такива случаи поръчката се доставя до 7 работни дни. Сроковете за доставка започват да текат 24 часа след датата на покупката (през работни дни). За работни дни се считат дните от понеделник до петък, които не са празници. Съботите, неделите и празниците са изключени от сроковете за доставка. Взимат се под внимание националните, регионални и местни празници на територията на Република България. По време на намаления, специални промоции и други доставките могат да закъснеят с 48 часа (работни дни). Закъснения на доставките могат да възникнат по различни причини като, огромен интерес към кампания, непредвидени обстоятелства, нужда от трансфер и дргуи. Ако не възникнат обстоятелства, ще Ви изпратим поръчката в срок от 3 до 5 работни дни, считано от датата на потвърждението на поръчката. Предлаганите на този уебсайт артикули са предназначени за изпращане и доставка единствено в България.

Може да върнете продукт в рамките на 14 дена от датата на получаването им.Дрехите трябва да са в отлично състояние (да не са използвани и прани, да са със запазени вътрешни и външни етикети и без поправки и да са придружени от съответната стокова разписка. ТЕОДОР 2  си запазва правото да отказва връщания извън крайния срок, в случай че дрехите не са в състоянието, в което са изпратени, и/или не отговарят на нашите условия за връщане. Можем да задържим възстановяването на сумата, докато не получим стоките или докато Вие не представите доказателство за връщането им.

Може да направите рекламация, като попълните прикачния към пратката Формуляр за упражняване правото на отказ от онлайн поръчки, след което заявите куриер на СПИДИ и да използвате прикачения към пратката Ваучер за връщане.

Предлагаме следните начини за плащане:

- Чрез Наложен платеж.

- По банков път: сметка IBAN:BG91UNCR70001520005601, Получател: ТЕОДОР 2 ЕООД, Относно: Номер на поръчката.

Цената за доставка на поръчки над 99.99лв е безплатна. Цената за доставка на поръчки под 99.99лв е 5.00лв.