С настъпването на зимния сезон, идва и времето за връхните дрехи, които всяка година се променят и излизат все нови и оригинални модели. По-долу ще разгледаме отделно някои аспекти, свързани с този тип мъжко облекло, като качеството, комфорта, тенденциите. Те са важни фактори и трябва да ги вземем предвид, при осъвременяване на гардероба си, така че да започваме!
 

Качество

За да изпълняват ефективно и дълготрайно ролята си, а именно да ни топлят, мъжките връхни дрехи трябва да са качествено изработени. А какво означава това?! На първо място, те да са направени от дълготрайни материи, устойчиви на различни агресивни външни условия, като изпиране, гладене, разтягане и т.н. 
 
Нужно е шевовете им да са правилни, а конците достатъчно дебели и качествени, създадени от материали, устойчиви на късане и отново да издържат на различни външни въздействия. Машините за изработване на облеклата, също трябва да са с нужното ниво на качество, за да могат да произвеждат и дълготрайни одежди.
 
При нас в TEODOR всички по-горе обобщени условия са спазени и контролът над дълготрайността на продуктите ни е на високо ниво, а положителните отзиви от клиентите ни са индикация за нас, че добре се справяме със задачата.
 

Универсален стил

Като цяло той е предпочитан, когато става дума за връхни дрехи и се състои от блуза или пуловер с яке, дънки или джинси с високи кожени обувки. Цветовите съчетания да са близки по нюанси, но не и в еднакви такива. За предпочитане е да се избягват светлите тонове, обръщайки внимание към по-тъмните варианти.
 
В онлайн магазина TEODOR имаме доста обширна продуктова гама от:
  • якета;
  • пуловери;
  • блузи и суичъри;
  • жилетки.
 
Всички те са с голям спектър от номерация и сме сигурни, че ще откриете желаните от вас мъжки облекла, а ако изпитвате нужда от съдействие, потърсете ни.
 

Комфорт

Комфортът е много важен аспект при избора на правилните одежди и е добре, освен на по-горе споменатите неща, да обръщате внимание и на удобството. Нужно е да се чувствате свободно, да сте подвижни, без излишни пречки и пристягане. Ето защо, ние решихме да дадем на клиентите си пробен период, в който ако не са доволни от покупката си и искат да я подменят с по-голям или по-малък размер, да могат да го направят.
 

Тенденции

Настоящата и следващата година ще са актуални дългите палта, поне до коляното. Те са надеждни, защото защитават от студа почти цялото тяло и в същото време са удобни за носене. Якетата тип “бомбър” си остават на мода и към момента. Те са предпочитани, защото са красиви, устойчиви са на пропускане на влагата и задържат топлината на тялото.
 
Пуловерите също остават актуални през тази и следващата година, особено когато на пазара има такова голямо разнообразие от модели и материали на изработка, че всеки има възможността да избере вариантът и размерите, които най-добре пасват на визията и предпочитанията му. Ако обаче изпитвате колебания, какво да изберете, винаги можете да се обърнете към експертите ни в областта и те с радост ще ви помогнат напълно БЕЗПЛАТНО! Очакваме Ви!