Ново

СВЕТЛОСИНИ ЕСПАДРИЛИ ОТ КОЖА НАБУК С ПЕРФОРАЦИИ И ЛОГО 240122172197-5

Продуктов код
240122172197-5
199,99 лв.
 ТЪМНОСИНИ ЕСПАДРИЛИ ОТ КОЖА НАБУК С ПЕРФОРАЦИИ И ЛОГО Тъмно син ДЕНИМ СИНИ ЕСПАДРИЛИ ОТ КОЖА НАБУК С ПЕРФОРАЦИИ И ЛОГО Деним син  ЕСПАДРИЛИ ОТ КОЖА НАБУК С ПЕРФОРАЦИИ И ЛОГО В ЦВЯТ ОХРА Охра  СВЕТЛОСИНИ ЕСПАДРИЛИ ОТ КОЖА НАБУК С ПЕРФОРАЦИИ И ЛОГО Светло син СИВО-КАФЯВИ ЕСПАДРИЛИ ОТ КОЖА НАБУК С ПЕРФОРАЦИИ И ЛОГО Кафяв  ЕСПАДРИЛИ ОТ КОЖА НАБУК С ПЕРФОРАЦИИ И ЛОГО В ЦВЯТ БОРДО  Бордо

Таблица с размери

Тази таблица е приблизителна и е само ориентир за съответствие.Ако вече имате подобен наш артикул и сте доволни, препоръчваме да изберете същия размер.

Обувки

Номер / Размер 39 40 41 42 43 44 45
Дължина на стъпалото на крака (в см) 26,5-27 27-27,5 28-28,5 28,5-29 29-29,5 29,5-30 30-30,5

Kак да вземем размерите си сами

100 % ЕСТЕСТВЕНА КОЖА

Прането е забранено Прането е забранено
Забранено е избелването Забранено е избелването
Не може да се глади Не може да се глади
Забранено е химическото избелване Забранено е химическото избелване
Не може да се използва центрофуга и сушилня Не може да се използва центрофуга и сушилня
Не потапяйте във вода Не потапяйте във вода
Кожа/лачена кожа/антик почиствайте със сух памучен парцал Кожа/лачена кожа/антик почиствайте със сух памучен парцал
Велур/набук почиствайте с четка с мек косъм или твърда гъба Велур/набук почиствайте с четка с мек косъм или твърда гъба
Кожа - могат да се използват безцветни бои или такива в цвета на кожата Кожа - могат да се използват безцветни бои или такива в цвета на кожата
Велур/набук - могат да бъдат предпазвани със спрей за третиране или репеленти срещу прах (хидрофобни) Велур/набук - могат да бъдат предпазвани със спрей за третиране или репеленти срещу прах (хидрофобни)
Виж описанието
Еспадрили от 100% естествена кожа. Цвят светлосин. Подходящи за ежедневието. Перфорирана кожа набук. Тонални украсителни шевове. Принт лого. Олекотена подметка от термопластична гума. Гарнитура на подметка от плетен коноп. Вътрешна част от кожа. Продуктът се предлага в 7 цвята.

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез следните способи:

  • чрез куриерска услуга от трето лице

Доставката се извършва до адрес на потребителя на територията на Република България, освен ако в сайта не е посочено друго.

Срок за доставка от 3 до 5 работни дни

Доставките са с включена опция за преглед на пратката.

Разходите за доставка се покриват от Потребителя освен в случаите на доставка на стоки на стойност над 99.99 лв., в който случай разходите за доставка се поемат от Търговеца.
Виж повече тук

Потребителят има право да се откаже от договора без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоките от Потребителя или от трето лице.Транспортните разходи за връщане са за сметка на подателя. Повече информация може да намерите тук
При желание за замяна или рекламация на продукти участващи в промоция тип 2 за 1 или сходни, трябва да се върнат всички артикули участващи в промоцията.
Търговецът възстановява на Потребителя заплатената от него цена за върнатите стоки в срок от 14 работни дни.