-20%

ТЪМНО СИНЯ ТЕНИСКА БАЗОВ МОДЕЛ С ЛОГО 230110131657-3

Продуктов код
230110131657-3
Обикновена цена 59,99 лв. 47,99 лв.
БЯЛА БАЗОВА ТЕНИСКА С ТОНАЛНА БРОДЕРИЯ ЛОГО Бял ЧЕРНА ТЕНИСКА С ТОНАЛНА БРОДЕРИЯ ЛОГО БАЗОВ МОДЕЛ Черен ТЪМНО СИНЯ ТЕНИСКА БАЗОВ МОДЕЛ С ЛОГО Тъмно син СИВА БАЗОВА ТЕНИСКА МЕЛАНЖ С ТОНАЛНА БРОДЕРИЯ ЛОГО Сив ДЕНИМ СИНЯ ТЕНИСКА БАЗОВ МОДЕЛ С ТОНАЛНА БРОДЕРИЯ ЛОГО Тъмно син СРЕДНО СИНЯ БАЗОВА ТЕНИСКА С ТОНАЛНА БРОДЕРИЯ ЛОГО Светло син СВЕТЛО СИНЯ БАЗОВА ТЕНИСКА С ТОНАЛНА БРОДЕРИЯ ЛОГО Светло син СИВА БАЗОВА ТЕНИСКА С ТОНАЛНА БРОДЕРИЯ ЛОГО Сив БАЗОВА ТЕНИСКА С ТОНАЛНА БРОДЕРИЯ ЛОГО В ТЪМЕН ПЕТРОЛ Петрол БАЗОВА ТЕНИСКА С ТОНАЛНА БРОДЕРИЯ ЛОГО В СВЕТЪЛ ПЕТРОЛ Петрол ТЪМНО ЗЕЛЕНА БАЗОВА ТЕНИСКА С ТОНАЛНА БРОДЕРИЯ ЛОГО Тъмно зелен МАСЛЕНО ЗЕЛЕНА ТЕНИСКА БАЗОВ МОДЕЛ С БРОДЕРИЯ ЛОГО Зелен БАЗОВА ТЕНИСКА С ТОНАЛНО ЛОГО В ЦВЯТ КАМЕЛ Камел БЕЖОВА БАЗОВА ТЕНИСКА С ТОНАЛНО ЛОГО Бежов БАЗОВА ТЕНИСКА С БРОДЕРИЯ ЛОГО В ТЪМЕН ПЕПЕЛ ОТ РОЗИ Розов БАЗОВА ТЕНИСКА С ТОНАЛНА БРОДЕРИЯ В ЦВЯТ ОХРА Охра ТЕНИСКА БАЗОВ МОДЕЛ С ТОНАЛНА БРОДЕРИЯ ЛОГО В ЦВЯТ СЬОМГА Оранжев ТЪМНО ЛИЛАВА БАЗОВА ТЕНИСКА С БРОДЕРИЯ ЛОГО Тъмно лилаво ЧЕРВЕНА ТЕНИСКА БАЗОВ МОДЕЛ С ТОНАЛНА БРОДЕРИЯ ЛОГО Червен ЖЪЛТА ТЕНИСКА БАЗОВ МОДЕЛ С ТОНАЛНА БРОДЕРИ ЛОГО Жълт ТЪМНО СИНЯ МЕЛАНЖИРАНА ТЕНИСКА С ТОНАЛНА БРОДЕРИЯ ЛОГО Тъмно син

Таблица с размери

Тази таблица е приблизителна и е само ориентир за съответствие.Ако вече имате подобен наш артикул и сте доволни, препоръчваме да изберете същия размер.

Тениски - Urban fit

Номер / Размер S M L XL XXL 3XL
Дължина на тениска (см) 71 72 75  76  79  80
Гръдна обиколка (см) 100  104  110  114  120 128 
Обиколка на ханш (см) 100 104 110 114 120 128
Дължина на ръкав (см) 24 24 26 26  27  26

Kак да вземем размерите си сами

100 % ПАМУК

Да се пере в хладка вода до 30 градуса Да се пере в хладка вода до 30 градуса
Забранено е избелването Забранено е избелването
Не може да се използва центрофуга и сушилня Не може да се използва центрофуга и сушилня
Да се глади при ниска температура Да се глади при ниска температура
Химическо чистене с използване на въглерод, хлорен етилен, монофлотрихлорметан, само от специалист Химическо чистене с използване на въглерод, хлорен етилен, монофлотрихлорметан, само от специалист
Виж описанието
Тениска от египетски памук/ Pima Cotton-дълговлакнест щапелен памук, с по-голяма здравина, устойчивост,мекота, хипоалергенен, не дава пилинг/. Цвят тъмно син. Свободен силует. Базов модел. Бродерия лого. Обло деколте. Продуктът се предлага в 21 цвята. Може да комбинирате с бермуди 230113121259-1 и обувки 230151172109-3.

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез следните способи:

  • чрез куриерска услуга от трето лице

Доставката се извършва до адрес на потребителя на територията на Република България, освен ако в сайта не е посочено друго.

Срок за доставка от 3 до 5 работни дни

Доставките са с включена опция за преглед на пратката.

Разходите за доставка се покриват от Потребителя освен в случаите на доставка на стоки на стойност над 99.99 лв., в който случай разходите за доставка се поемат от Търговеца.
Виж повече тук

Потребителят има право да се откаже от договора без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоките от Потребителя или от трето лице.Транспортните разходи за връщане са за сметка на подателя. Повече информация може да намерите тук
При желание за замяна или рекламация на продукти участващи в промоция тип 2 за 1 или сходни, трябва да се върнат всички артикули участващи в промоцията.
Търговецът възстановява на Потребителя заплатената от него цена за върнатите стоки в срок от 14 работни дни.