Купи 3 вземи 20% Пазарувай

Ново

КОМБИНИРАНА РАНИЦА ОТ ШАГРЕНИРАНА КОЖА И ТЕКСТИЛ 220180133556-2

Продуктов код
220180133556-2
149,99 лв.
Налично в онлайн склад
ЧЕРНА КОМБИНИРАНА РАНИЦА ОТ ШАГРЕНИРАНА И РЕЛЕФНА ЕКО КОЖА Черен КОМБИНИРАНА РАНИЦА ОТ ШАГРЕНИРАНА КОЖА И ТЕКСТИЛ Кафяв ТЪМНО СИНЯ ШАГРЕНИРАНА РАНИЦА С МЕТАЛНО ЛОГО Тъмно син
Комбинирана раница от шагренирана еко кожа и текстил. Подходяща за всякакви случаи. Цвят кафяв. Закопчаване с цип. Предна част от сив структурен текстил с цип. Метален аксесоар лого. Странична част от тъмно син текстил. Къса дръжка от шагренирана еко кожа. Дълги дръжки от еко кожа с регулираща катарама. Вътрешна част от импрегниран текстил. Едно отделение с два джоба. Размери 40/30/12 см.
100 % ЕКО КОЖА

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез следните способи:

  • чрез куриерска услуга от трето лице

Доставката се извършва до адрес на потребителя на територията на Република България, освен ако в сайта не е посочено друго.

Срок за доставка от 3 до 5 работни дни

Доставките са с включена опция за преглед на пратката.

Разходите за доставка се покриват от Потребителя освен в случаите на доставка на стоки на стойност над 99.99 лв., в който случай разходите за доставка се поемат от Търговеца.
Виж повече тук

Потребителят има право да се откаже от договора без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоките от Потребителя или от трето лице.Транспортните разходи за връщане са за сметка на подателя. Повече информация може да намерите тук
При желание за замяна или рекламация на продукти участващи в промоция тип 2 за 1 или сходни, трябва да се върнат всички артикули участващи в промоцията.
Търговецът възстановява на Потребителя заплатената от него цена за върнатите стоки в срок от 14 работни дни.