MEGA SALE до -70% Пазарувай

ЧЕРВЕНИ ТИРАНТИ С ФЛОРАЛЕН ДЕСЕН 220150133440-9

Продуктов код
220150133440-9
79,99 лв.
ЧЕРНИ ТИРАНТИ С КОЖЕНИ ЕЛЕМЕНТИ Черен ТИРАНТИ В ЦВЯТ БОРДО С КОЖЕНИ ЕЛЕМЕНТИ Бордо ТЪМНО СИНИ ТИРАНТИ С КОЖЕНИ ЕЛЕМЕНТИ Тъмно син ЯРКО СИНИ ТИРАНТИ С КОЖЕНИ ЕЛЕМЕНТИ Син СВЕТЛО КАФЯВИ ТИРАНТИ НА ФИГУРИ Светло кафяв ЧЕРНИ ТИРАНТИ С БЕЖОВИ ФИГУРИ Черен ТЪМНО СИНИ ТИРАНТИ С БОРДО ФИГУРИ Тъмно син
Тиранти от релефен технически текстил. Подходящи за всякакви случаи. Цвят червен. Флорален етно принт. Кожени елементи. Клипси с лого. Луксозна кутия. Размер универсален.


Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез следните способи:

  • чрез куриерска услуга от трето лице

Доставката се извършва до адрес на потребителя на територията на Република България, освен ако в сайта не е посочено друго.

Срок за доставка от 3 до 5 работни дни

Доставките са с включена опция за преглед на пратката.

Разходите за доставка се покриват от Потребителя освен в случаите на доставка на стоки на стойност над 99.99 лв., в който случай разходите за доставка се поемат от Търговеца.
Виж повече тук

Потребителят има право да се откаже от договора без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоките от Потребителя или от трето лице.Транспортните разходи за връщане са за сметка на подателя. Повече информация може да намерите тук
При желание за замяна или рекламация на продукти участващи в промоция тип 2 за 1 или сходни, трябва да се върнат всички артикули участващи в промоцията.
Търговецът възстановява на Потребителя заплатената от него цена за върнатите стоки в срок от 14 работни дни.