Купи 3 вземи 20% Пазарувай

КОМБИНИРАНИ МАРАТОНКИ ОТ ТЕКСТИЛ И КОЖА В БОРДО И ТЪМНО СИНЬО

Продуктов код
220122172049-1
199,99 лв.
Маратонки от 100% естествена кожа. Цвят бордо/тъмно син. Подходящи за ежедневието. Комбинация между текстил и кожа. Украсителни шевове. Тонални връзки. Гумиран бадж на езика. Подпис в задна част. Гумиран аксесоар отстрани. Олекотена подметка от термопластична гума.
100 % ЕСТЕСТВЕНА КОЖА

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез следните способи:

  • чрез куриерска услуга от трето лице

Доставката се извършва до адрес на потребителя на територията на Република България, освен ако в сайта не е посочено друго.

Срок за доставка от 3 до 5 работни дни

Доставките са с включена опция за преглед на пратката.

Разходите за доставка се покриват от Потребителя освен в случаите на доставка на стоки на стойност над 99.99 лв., в който случай разходите за доставка се поемат от Търговеца.
Виж повече тук

Потребителят има право да се откаже от договора без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоките от Потребителя или от трето лице.Транспортните разходи за връщане са за сметка на подателя. Повече информация може да намерите тук
При желание за замяна или рекламация на продукти участващи в промоция тип 2 за 1 или сходни, трябва да се върнат всички артикули участващи в промоцията.
Търговецът възстановява на Потребителя заплатената от него цена за върнатите стоки в срок от 14 работни дни.