Купи 3 Вземи 20% Пазарувай

ДВОЙНА ГРИВНА В БОРДО И ЗЕЛЕНО 210170133390-2

Продуктов код
210170133390-2
49,99 лв.
Налично в онлайн склад
ДВОЙНА ГРИВНА В БЯЛО И ТЪМНО СИНЬО С КАБЗИ Тъмно син ДВОЙНА ГРИВНА В БОРДО И ЗЕЛЕНО Бордо ДВОЙНА ГРИВНА В БЯЛО И БОРДО С КАБЗИ Бордо ДВОЙНА ГРИВНА В БЕЖОВО И КАФЯВО С КАБЗИ Бежов ДВОЙНА КАФЯВА ГРИВНА В КАБЗИ Тъмно кафяв СВЕТЛО КАФЯВА ДВОЙНА ГРИВНА С КАБЗИ Светло кафяв ЧЕРНА ДВОЙНА ГРИВНА С КАБЗИ Черен КАФЯВА ПЛЕТЕНА ГРИВНА Кафяв ДВОЙНА ГРИВНА С КАБЗИ В БОРДО Бордо ТЪМНО СИНЯ ДВОЙНА ГРИВНА С КАБЗИ Тъмно син ЧЕРВЕНА ГРИВНА В ЕФЕКТНА ПЛЕТКА Червен СИНЯ ПЛЕТЕНА ГРИВНА Син ГРИВНА В ЕФЕКТНА ЕДРА ПЛЕТКА В БОРДО Бордо ТЪМНО СИНЯ ЕФЕКТНА ГРИВНА Тъмно син СВЕТЛО КАФЯВА ГРИВНА В ЕДРА ПЛЕТКА Светло кафяв ТЪМНО КАФЯВА ГРИВНА В ЕДРА ПЛЕТКА Тъмно кафяв СИНЯ ГРИВНА В ЕДРА ПЛЕТКА Син ТРОЙНА ГРИВНА ТЪМНО СИНЬО И БЯЛО Тъмно син ТРОЙНА МНОГОЦВЕТНА ГРИВНА Многоцветен ТРОЙНА ГРИВНА В БЕЖОВО И КАФЯВО Бежов КАФЯВА ГРИВНА В ПЛЕТКА РИБЕНА КОСТ Кафяв ЗЕЛЕНА ГРИВНА В ЕФЕКТНА ЕДРА ПЛЕТКА Зелен ГРИВНА В ЕДРА ПЛЕТКА В БОРДО Бордо КАФЯВА ЕФЕКТНА ДВОЙНА ГРИВНА Кафяв ДВОЙНА ГРИВНА В БОРДО Бордо
Гривна от 100% естествена кожа, подходяща за всякави случаи. Цвят бордо/зелен. Кабзи. Закопчаване с магнит с лого. Луксозна кутия с лого. Дължина - 20см.
100% ЕСТЕСТВЕНА КОЖА

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез следните способи:

  • чрез куриерска услуга от трето лице

Доставката се извършва до адрес на потребителя на територията на Република България, освен ако в сайта не е посочено друго.

Срок за доставка от 3 до 5 работни дни

Доставките са с включена опция за преглед на пратката.

Разходите за доставка се покриват от Потребителя освен в случаите на доставка на стоки на стойност над 99.99 лв., в който случай разходите за доставка се поемат от Търговеца.
Виж повече тук

Потребителят има право да се откаже от договора без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоките от Потребителя или от трето лице.Транспортните разходи за връщане са за сметка на подателя. Повече информация може да намерите тук
При желание за замяна или рекламация на продукти участващи в промоция тип 2 за 1 или сходни, трябва да се върнат всички артикули участващи в промоцията.
Търговецът възстановява на Потребителя заплатената от него цена за върнатите стоки в срок от 14 работни дни.