ДВУЛИЦЕВ КОЛАН ОТ ГЛАДКА КОЖА В ЧЕРНО И КАФЯВО 210110131003-9

Продуктов код
210110131003-9
99,99 лв.
КАФЯВ ДВУЛИЦЕВ СИТНО СТРУКТУРИРАН КОЛАН Кафяв ЧЕРЕН ДВУЛИЦЕВ КОЛАН ОТ ГЛАНЦИРАНА КОЖА Тъмно син ДВУЛИЦЕВ КОЛАН В КАФЯВО И ТЪМНО СИНЬО Тъмно син ДВУЛИЦЕВ КОЛАН ОТ ГЛАДКА КОЖА В ЧЕРНО И КАФЯВО Кафяв ЧЕРЕН ДВУЛИЦЕВ КОЛАН ОТ ГЛАДКА И РЕЛЕФНА КОЖА Черен ЧЕРЕН ДВУЛИЦЕВ КОЛАН ОТ ГЛАДКА И РЕЛЕФНА КОЖА Черен  ДВУЛИЦЕВ КОЛАН ОТ ГЛАДКА И РЕЛЕФНА КОЖА В ТЪМНОКАФЯВО И ЧЕРНО Тъмно кафяв ДВУЛИЦЕВ КОЛАН ОТ ГЛАДКА И РЕЛЕФНА КОЖА В ТЪМНОКАФЯВО И ЧЕРНО Кафяв ТЪМНОСИН ДВУЛИЦЕВ КОЛАН ОТ ГЛАДКА И РЕЛЕФНА КОЖА Тъмно син ДВУЛИЦЕВ КОЛАН ОТ ШАГРЕНИРАНА КОЖА В ЧЕРНО И КАФЯВО Черен  ДВУЛИЦЕВ КОЛАН ОТ ШАГРЕНИРАНА КОЖА В ЧЕРНО И ТЪМНОСИНЬО Черен ДВУЛИЦЕВ КОЛАН ОТ ГЛАДКА И РЕЛЕФНА КОЖА В КАФЯВО И ЧЕРНО Кафяв

Таблица с размери

Тази таблица е приблизителна и е само ориентир за съответствие.Ако вече имате подобен наш артикул и сте доволни, препоръчваме да изберете същия размер.

Колани

Номер / Размер 105 110 115 120 125 130 135
Дължината на колана без катарамата(см) 105 110 115 120 125  130  135

 

Kак да вземем размерите си сами

100% ЕСТЕСТВЕНА КОЖА

Виж описанието
Колан от 100 % естествена кожа,подходящ за елегантни панталони. Цвят черен/кафяв. Две лица. Гладка кожа. Въртяща тока в тъмен оксид.

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез следните способи:

  • чрез куриерска услуга от трето лице

Доставката се извършва до адрес на потребителя на територията на Република България, освен ако в сайта не е посочено друго.

Срок за доставка от 3 до 5 работни дни

Доставките са с включена опция за преглед на пратката.

Разходите за доставка се покриват от Потребителя освен в случаите на доставка на стоки на стойност над 99.99 лв., в който случай разходите за доставка се поемат от Търговеца.
Виж повече тук

Потребителят има право да се откаже от договора без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоките от Потребителя или от трето лице.Транспортните разходи за връщане са за сметка на подателя. Повече информация може да намерите тук
При желание за замяна или рекламация на продукти участващи в промоция тип 2 за 1 или сходни, трябва да се върнат всички артикули участващи в промоцията.
Търговецът възстановява на Потребителя заплатената от него цена за върнатите стоки в срок от 14 работни дни.