Купи 3 Вземи 20% Пазарувай

-50%

СРЕДНО СИНИ ЧЕХЛИ ОТ НАБУК С МЕТАЛНО ЛОГО 200137171910-2

Продуктов код
200137171910-2
Обикновена цена 99,99 лв. 49,99 лв.
ТЪМНО СИНИ ЧЕХЛИ ОТ НАБУК С МЕТАЛНО ЛОГО Син СРЕДНО СИНИ ЧЕХЛИ ОТ НАБУК С МЕТАЛНО ЛОГО Син ЧЕРВЕНО ЧЕХЛИ ОТ НАБУК С МЕТАЛНО ЛОГО Червен ЖЪЛТИ ЧЕХЛИ ОТ НАБУК С МЕТАЛНО ЛОГО Жълт
Чехли от 100% естествен набук. Цвят средно син/бял. Набук с декоративни перфорации. Метално лого в странична част. Подметка от термопластична гума. Продуктът се предлага в 4 цвята.
100% ЕСТЕСТВЕНА КОЖА

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез следните способи:

  • чрез куриерска услуга от трето лице

Доставката се извършва до адрес на потребителя на територията на Република България, освен ако в сайта не е посочено друго.

Срок за доставка от 3 до 5 работни дни

Доставките са с включена опция за преглед на пратката.

Разходите за доставка се покриват от Потребителя освен в случаите на доставка на стоки на стойност над 99.99 лв., в който случай разходите за доставка се поемат от Търговеца.
Виж повече тук

Потребителят има право да се откаже от договора без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоките от Потребителя или от трето лице.Транспортните разходи за връщане са за сметка на подателя. Повече информация може да намерите тук
При желание за замяна или рекламация на продукти участващи в промоция тип 2 за 1 или сходни, трябва да се върнат всички артикули участващи в промоцията.
Търговецът възстановява на Потребителя заплатената от него цена за върнатите стоки в срок от 14 работни дни.