MEGA SALE до -70% Пазарувай

ДЮСОВИ ЧОРАПИ В ЦВЯТ АНТРАЦИТ С ЛОГО 190140133216-3

Продуктов код
190140133216-3
14,99 лв.
Налично в онлайн склад
КЛАСИЧЕСКИ ЧОРАПИ ОТ БАМБУК С ЕЛАСТАН Черен ТЪМНО СИНИ КЛАСИЧЕСКИ ЧОРАПИ С ЛОГО Тъмно син ДЮСОВИ ЧОРАПИ В ЦВЯТ АНТРАЦИТ С ЛОГО Антрацит ЗЕЛЕНИ ЧОРАПИ ДЮС С ЛОГО Зелен СРЕДНО СИНИ ЧОРАПИ  ДЮС С ЛОГО Син ЯРКО СИНИ ЧОРАПИ ДЮС С ЛОГО Син ЯРКО ЧЕРВЕНИ ЧОРАПИ С ЛОГО Червен ТЪМНО КАФЯВИ ЧОРАПИ ДЮС С ЛОГО Тъмно кафяв
Чорапи от бамбук с еластан. Цвят антрацит. Дюс. Лого Размер - универсален.
80%Бамбук,17%Полиам.3%Ел.

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез следните способи:

  • чрез куриерска услуга от трето лице

Доставката се извършва до адрес на потребителя на територията на Република България, освен ако в сайта не е посочено друго.

Срок за доставка от 3 до 5 работни дни

Доставките са с включена опция за преглед на пратката.

Разходите за доставка се покриват от Потребителя освен в случаите на доставка на стоки на стойност над 99.99 лв., в който случай разходите за доставка се поемат от Търговеца.
Виж повече тук

Потребителят има право да се откаже от договора без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоките от Потребителя или от трето лице.Транспортните разходи за връщане са за сметка на подателя. Повече информация може да намерите тук
При желание за замяна или рекламация на продукти участващи в промоция тип 2 за 1 или сходни, трябва да се върнат всички артикули участващи в промоцията.
Търговецът възстановява на Потребителя заплатената от него цена за върнатите стоки в срок от 14 работни дни.