WINTER SALE! до -50% +EXTRA 20% при покупка на 3 или повече артикула Пазарувай

БЕЖОВИ МЕЛАНЖИРАНИ ЧОРАПИ ТИП ТЕРЛИК 190140133215-6

Продуктов код
190140133215-6
5,99 лв.
Налично в онлайн склад
ЧЕРНИ ЧОРАПИ ТИП ТЕРЛИЦИ Черен ЧОРАПИ ТИП ТЕРЛИЦИ В ТЪМНО СИНЬО Тъмно син БЕЖОВИ МЕЛАНЖИРАНИ ЧОРАПИ ТИП ТЕРЛИК Бежов БЕЛИ ЧОРАПИ ТИП ТЕРЛИК Бял
Класически фини чорапи от бамбук с еластан подходящи за официални и елегантни обувки. Цвят бежов. Гладка структура. Контрастно тъкано лого. Меланжиран ефект. Размер универсален. Продуктът се предлага в черен и тъмно син цвят.
80% БАМБУК, 17% ПОЛИАМИД, 3% ЕЛАСТАН

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез следните способи:

  • чрез куриерска услуга от трето лице

Доставката се извършва до адрес на потребителя на територията на Република България, освен ако в сайта не е посочено друго.

Срок за доставка от 3 до 5 работни дни

Доставките са с включена опция за преглед на пратката.

Разходите за доставка се покриват от Потребителя освен в случаите на доставка на стоки на стойност над 99.99 лв., в който случай разходите за доставка се поемат от Търговеца.
Виж повече тук

Потребителят има право да се откаже от договора без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоките от Потребителя или от трето лице.Транспортните разходи за връщане са за сметка на подателя. Повече информация може да намерите тук
При желание за замяна или рекламация на продукти участващи в промоция тип 2 за 1 или сходни, трябва да се върнат всички артикули участващи в промоцията.
Търговецът възстановява на Потребителя заплатената от него цена за върнатите стоки в срок от 14 работни дни.