MEGA SALE до -70% Пазарувай

ФИНИ ЧОРАПИ ОТ БАМБУК С ЕЛАСТАН С МОТИВ ТОЧКИ 190140133211-1

Продуктов код
190140133211-1
14,99 лв.
Налично в онлайн склад
ФИНИ ЧОРАПИ ОТ БАМБУК С ЕЛАСТАН С МОТИВ ТОЧКИ Черен ФИНИ ТЪМНО СИНИ ЧОРАПИ С МОТИВ ТОЧКИ Тъмно син КАФЯВИ ЧОРАПИ НА СИТНИ ТОЧКИ Кафяв СИНИ ЧОРАПИ С МОТИВ ТОЧКИ Син ЧОРАПИ В БОРДО НА СИТНИ СИНИ ТОЧКИ Бордо
Чорапи от бамубк с еластан, подходящи за елегантни и официални панталони. Цвят черен. Мотив жакардови точки. Тъкано лого. Размер универсален. Продуктът се предлага в черен, тъмно син, цвят бордо, средно син и сив цвят.
80% ПАМУК, 17% ПОЛИАМИД, 3% ЕЛАСТАН

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез следните способи:

  • чрез куриерска услуга от трето лице

Доставката се извършва до адрес на потребителя на територията на Република България, освен ако в сайта не е посочено друго.

Срок за доставка от 3 до 5 работни дни

Доставките са с включена опция за преглед на пратката.

Разходите за доставка се покриват от Потребителя освен в случаите на доставка на стоки на стойност над 99.99 лв., в който случай разходите за доставка се поемат от Търговеца.
Виж повече тук

Потребителят има право да се откаже от договора без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоките от Потребителя или от трето лице.Транспортните разходи за връщане са за сметка на подателя. Повече информация може да намерите тук
При желание за замяна или рекламация на продукти участващи в промоция тип 2 за 1 или сходни, трябва да се върнат всички артикули участващи в промоцията.
Търговецът възстановява на Потребителя заплатената от него цена за върнатите стоки в срок от 14 работни дни.