MEGA SALE до -70% Пазарувай

СИЛНО ВТАЛЕН СТРУКТУРЕН КОСТЮМ В СИВО СИН ЦВЯТ

Продуктов код
190116011056-1
Ефектен костюм от фина вълна с вискоза и еластан, подходящ за всякакви случаи. Цвят сиво син. Ситна структура точки. Силно втален силует. Закопчаване с 2 копчета. Джобове с капак. Свален ревер. 1 шлиц. Тонален вискозен хастар с контрасти. Панталон с джоб единична филетка без копче. Силно втален силует на панталон. Моделът позира в размер 48.
65% ВЪЛНА, 32% ВИСКОЗА, 3% ЕЛАСТАН

Прането е забранено Прането е забранено
Забранено е избелването Забранено е избелването
Не може да се използва центрофуга Не може да се използва центрофуга
Да се глади при ниска температура Да се глади при ниска температура

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез следните способи:

  • чрез куриерска услуга от трето лице

Доставката се извършва до адрес на потребителя на територията на Република България, освен ако в сайта не е посочено друго.

Срок за доставка от 3 до 5 работни дни

Доставките са с включена опция за преглед на пратката.

Разходите за доставка се покриват от Потребителя освен в случаите на доставка на стоки на стойност над 99.99 лв., в който случай разходите за доставка се поемат от Търговеца.
Виж повече тук

Потребителят има право да се откаже от договора без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоките от Потребителя или от трето лице.Транспортните разходи за връщане са за сметка на подателя. Повече информация може да намерите тук
При желание за замяна или рекламация на продукти участващи в промоция тип 2 за 1 или сходни, трябва да се върнат всички артикули участващи в промоцията.
Търговецът възстановява на Потребителя заплатената от него цена за върнатите стоки в срок от 14 работни дни.