КОЛЕКЦИЯ ЕСЕН/ЗИМА Пазарувай

КОМБИНИРАНА РАНИЦА ОТ ГЛАДКА И ПЛЕТЕНА ЕКОКОЖА 180280133207-3

Продуктов код
180280133207-3
199,99 лв.
Раница от 100% екокожа, подходяща за всякакви случаи. Цвят кафяв. Закопчаване с цип. Лого. Плетена кожа в предна част. Къса дръжка. Дълги дръжки с ограничител катарама. Върешна част от технически текстил. Дължина 35см. Височина 42см. Продуктът се предлага в черен, син и кафяв цвят.
100% ЕКОКОЖА

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез следните способи:

  • чрез куриерска услуга от трето лице

Доставката се извършва до адрес на потребителя на територията на Република България, освен ако в сайта не е посочено друго.

Разходите за доставка се покриват от Потребителя освен в случаите на доставка на стоки на стойност над 99.99 лв., в който случай разходите за доставка се поемат от Търговеца.
Виж повече тук

Потребителят има право да се откаже от договора без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоките от Потребителя или от трето лице.Транспортните разходи за връщане са за сметка на подателя. Повече информация може да намерите тук
При желание за замяна или рекламация на продукти участващи в промоция тип 2 за 1 или сходни, трябва да се върнат всички артикули участващи в промоцията.
Търговецът възстановява на Потребителя заплатената от него цена за върнатите стоки в срок от 14 работни дни.

Подобни продукти