ЕКСКЛУЗИВНО ОНЛАЙН: ПУЛОВЕРИ КУПИ 2 ПЛАТИ 1Пазарувай

ШАГРЕНИРАНА РАНИЦА ОТ ЕКОКОЖА 180280133176-2

Продуктов код
180280133176-2
139,99 лв.
Раница от екокожа подходяща за ежедневието. Цвят син. Релефна кожа. Закопчаване с цип. Лого в предна част. Джоб с цип отпред. Регулиращи се дълги дръжки. Вътрешна част от технически текстил. 1преграда. Продуктът се предлага в светло кафяв, черен и син цвят. Височина 40см. Дължина 30см.
100% ЕКОКОЖА

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез следните способи:

  • чрез куриерска услуга от трето лице

Доставката се извършва до адрес на потребителя на територията на Република България, освен ако в сайта не е посочено друго.

Разходите за доставка се покриват от Потребителя освен в случаите на доставка на стоки на стойност над 99.99 лв., в който случай разходите за доставка се поемат от Търговеца.
Виж повече тук

Потребителят има право да се откаже от договора без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоките от Потребителя или от трето лице.Транспортните разходи за връщане са за сметка на подателя. Повече информация може да намерите тук
При желание за замяна или рекламация на продукти участващи в промоция тип 2 за 1 или сходни, трябва да се върнат всички артикули участващи в промоцията.

Подобни продукти
  1. ЧЕРНА РАНИЦА С ЦИП
    ЧЕРНА РАНИЦА С ЦИП
    139,99 лв.