Купи 3 Вземи 20% Пазарувай

СВЕТЛО СИНЯ ПАМУЧНА РИЗА С КЪС РЪКАВ 050440004-2

Продуктов код
050440004-2
79,99 лв.
БЯЛА РИЗА С КЪС РЪКАВ БАЗОВ МОДЕЛ СВОБОДЕН СИЛУЕТ Бял СВЕТЛО СИНЯ ПАМУЧНА РИЗА С КЪС РЪКАВ Светло син СВЕТЛО ЛИЛАВА РИЗА БАЗОВ МОДЕЛ С КЪС РЪКАВ светло лилаво ЧЕРНА РИЗА БАЗОВ МОДЕЛ С КЪС РЪКАВ Черен ТЪМНО СИНЯ РИЗА С КЪС РЪКАВ БАЗОВ МОДЕЛ С БРОДЕРИЯ Тъмно син СИНЯ РИЗА С КЪС РЪКАВ С ТОНАЛНО ЛОГО Син
Риза от 100% памук, подходяща за всякакви случаи. Цвят светло син. Свободен силует. Базов модел. Джоб в предна част. Тонално лого. Яка с банели. Копчета с лого. Продуктът се предлага в 6 цвята.
100%Памук

Може да се пере Забранено е избелването Не може да се изплзва центрофуга Да се глади при ниска температура Химическо чистене с използване на въглерод, хлорен етилен, монофлотрихлорметан, само то специалист.

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез следните способи:

  • чрез куриерска услуга от трето лице

Доставката се извършва до адрес на потребителя на територията на Република България, освен ако в сайта не е посочено друго.

Срок за доставка от 3 до 5 работни дни

Доставките са с включена опция за преглед на пратката.

Разходите за доставка се покриват от Потребителя освен в случаите на доставка на стоки на стойност над 99.99 лв., в който случай разходите за доставка се поемат от Търговеца.
Виж повече тук

Потребителят има право да се откаже от договора без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоките от Потребителя или от трето лице.Транспортните разходи за връщане са за сметка на подателя. Повече информация може да намерите тук
При желание за замяна или рекламация на продукти участващи в промоция тип 2 за 1 или сходни, трябва да се върнат всички артикули участващи в промоцията.
Търговецът възстановява на Потребителя заплатената от него цена за върнатите стоки в срок от 14 работни дни.