ЗЛАТНА ФУТБОЛНА ТОПКА H8S 00130888

Продуктов код
00130888
60,00 лв.
Виж описанието
Световноизвестната компания „Комет Спорт“, която от десетилетия работи с ФИФА, произвежда и топките с марката на Христо Стоичков. Предназначени за любителски мачове, продуктите са отличен възпоменателен подарък за колекционери и ловци на автографи. Перфектна стабилност на формата и размера,благодарение на финалното PU-PVC покритие с вълнена вътрешна част с предварително диагонално разтеглено подсилване. Защитени от абсорбиране на вода нишки, от извита разтеглена прежда и полиестер, с восъчно покритие. Златист цвят с подпис и лого H8S. Латексов плондир с високотехнологичен отвор за надуване. Размер: 5

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез следните способи:

  • чрез куриерска услуга от трето лице

Доставката се извършва до адрес на потребителя на територията на Република България, освен ако в сайта не е посочено друго.

Срок за доставка от 3 до 5 работни дни

Доставките са с включена опция за преглед на пратката.

Разходите за доставка се покриват от Потребителя освен в случаите на доставка на стоки на стойност над 99.99 лв., в който случай разходите за доставка се поемат от Търговеца.
Виж повече тук

Потребителят има право да се откаже от договора без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоките от Потребителя или от трето лице.Транспортните разходи за връщане са за сметка на подателя. Повече информация може да намерите тук
При желание за замяна или рекламация на продукти участващи в промоция тип 2 за 1 или сходни, трябва да се върнат всички артикули участващи в промоцията.
Търговецът възстановява на Потребителя заплатената от него цена за върнатите стоки в срок от 14 работни дни.