Вратовръзки и костюми - тенденции и комбинации

Вратовръзки и костюми - модни тенденции и комбинации

Деловият съвременен мъж задължително трябва да изглежда стилно и елегантно, правилно комбинирайки цвета на костюма си с този на вратовръзката. Тазгодишните трендове налагат по-тъмните и семпли изчистени цветови решения, допълвайки елегантността на съвременния мъжки образ със строгост и индивидуалност във всяка ситуация.

Дължината на днешната вратовръзка варира в пределите от 7 до 9 см, перфектно вписвайки се във всекидневния работен образ в офиса, помагайки да се добави строгост във външния вид. Класическото решение не изисква специални грижи и може допълнително да се използва за разходка със съпругата и детето в парка, театъра, на екскурзия до тържествено събитие и т.н. 

Модата в мъжките официални аксесоари през 2019 година се придържа към лоялността и сдържаността, определяйки ширината на вратовръзката в най-широката й част да е не повече от 10 см. Дължината да не преминава под колана, с което идеално се вписва във всекидневния образ, освежавайки официалния костюм. В магазините TEODOR продуктовата гама винаги е актуална с най-новите изисквания от света на мъжката мода, а цените и качеството са без конкуренция!

Назад към всички новини