С какво се носят мъжките раирани къси панталони?

Кога да облечете раирани къси панталони

Те са ежедневно облекло и можете да се възползвате от удобството им, когато климатичните условия го позволяват, когато не сте на официално събитие или строга бизнес среща. В малко географски ширини е допустимо официално сако и вратовръзка да се комбинират с къси панталони. На повечето места по света подобна комбинация се смята за неуместна и важи простото правило, че щом горната част от тялото е облечена официално, бермудите са неподходящи.

Какви раирани къси панталони да изберете

Тънките вертикални райета са популярна тенденция в мъжката мода и перфектно се вписват в почти всяка среда. В онлайн магазина на ТЕОДОР разполагат с подходящи предложения за мъже, които обичат комфорта и стилната визия, а сътрудниците са готови да предложат съвети и актуална информация. Когато избирате, обърнете внимание на:

  • дължината – толкова къси, че в изправено положение коленете да се виждат и достатъчно дълги, за да покриват по-голямата част от бедрото;
  • ширината – добре е крачолите да следват фигурата, достигайки до началото на коляното, без да са обемни и торбести;
  • материята – памук и лен са видовете, които създават най-приятното усещане през топлите месеци;
  • цветовете – нюансите в синьо и бежово са добър избор за работа в офис.

Тези с много джобове са удобни за туризъм или физически занимания, но при раираните силуетът трябва да е по-изчистен. При тях най-добре да заложите на италиански джоб в предната част и двойна филетка в задната. Ако искате нещо по-отличително, изберете модел с контрастни връзки или с лого за аксесоар.

С какво се комбинират раирани къси панталони

Раираните панталони променят човешките пропорции. Широките ивици уголемяват силуета, вертикалните издължават фигурата, а хоризонталните я правят да изглежда по-широка.

Ако се чудите как да запазите по-спортно излъчване, облечете тениска с яка, с обло или V-образно деколте. На работното място най-добре комбинирайте бермуди с риза от естествени материи, като памук, лен, памук с тенсел. Помислете добре, когато посягате към чорапите. Можете да обуете такива, най-добре в телесен цвят и не много високи само ако сте със спортни, затворени обувки. Ако сте решили да бъдете със сандали в жегите, забравете за каквито и да е чорапи – няма вариант, при който подобна комбинация да е допустима.

Назад към всички новини