Откъде могат да се закупят ръкавели

Как е правилно да се носят 

Тяхното основно предназначение е да държат маншетите на ръкавите на ризата, като също така допринасят и за допълнителния декоративен завършек на визията. В днешни времена покупката на мъжки ръкавели не е особено трудна. Освен това разполагате с разнообразие от различни модели, форми, елементи: 

  • Основното правило е маншетите на ризата да се подават малко над ръкавелите, като така им придават акцент и въпреки че тези аксесоари са малки, те правят огромно впечатление. Съобразете цвета на ризата си с луксозния им дизайн;
  • Слагането им е като детска игра - ризата трябва да е с френски маншети, така че бутонелите да се промушат през отворите;
  • Когато правите своя избор, е важно да знаете, че копчетата трябва да се подбират, съобразно с останалите аксесоари, като часовник и бижута. 

Хубаво е да съчетаете и цветовите нюанси на вратовръзката си с ръкавелите. Така ще постигнете пълна хармония на модния си аутфит.

Какви видове има

Когато дойде ред да направите първата крачка и да изберете, трябва да сте запознати с видовете и с какво се отличават. Именно в този ред на мисли, ви приканваме да останете с нас още съвсем за кратко - за още една глътка информация, с която ще сте още по-подготвени за следващото събитие, на което сте поканени:

  • Първият вид е по разпространен и е познат като така наречените симетрични модели. Можете да го купите почти от всеки магазин. Този модел няма интересни особености и може би няма човек, който да не го е виждал;
  • Вторият модел е по-абстрактен, интересен и отличаващ се. Това са асиметричните видове, те правят впечатление с интересната си и често различна декорация. Този вид може да притежава по-интересен стил на закопчаване, като опашка на кит, тип бутон или куршум;
  • Моделите се различават и по материала, от който се изработват. Той може да бъде неръждаема стомана, платина и други метали.

Поводите, по които бихте могли да закупите ръкавели са много - за подарък, с който да изненадате приятно приятел; да ги използвате като завършек на перфектният костюм за сватба или друг специален повод. В нашия онлайн магазин можете да намерите голямо разнообразие от тези аксесоари, разгледайте!

Назад към всички новини