Безплатна доставка независимо от стойността на поръчката!

Модният бранд ТЕОДОР представя стилната си актуална мъжка колекция пролет/лято 2020

Модният бранд ТЕОДОР представя стилната си актуална мъжка колекция пролет/лято 2020

Модният бранд „Теодор” представя своята нова мъжка колекция пролет/лято 2020 г., в която се преплитат стилни класически силуети, контрастни визии, естествени платове и висококачествени материи.

Фокусът е съвременният и динамичен мъж, стремящ се към хармония с актуалните тенденции, без да губи връзка с класиката. Основният цвят, използван, за да засили тази приемственост, не е случаен – това е класическото синьо, обявеният от Pantone за цвят на 2020 г. Елегантен и семпъл, този нюанс носи спокойствие и е много подходящ за запомнящи се модни комбинации. Възможностите за съчетания с класическото синьо са неограничени – контрастни и тонални сетове, свежи щампи и принтове.

  • Памук
  • Лен
  • Висококачествен мерсеризиран памук
  • Памук с коприна
  • Ярки флорални и тропически щампи
  • Принтове.

Какво да очаквате от колекция пролет/лято 2020

В колекцията пролет/лято 2020 г. на „Теодор” присъстват както цветни костюми за спортно-елегантна визия, така и церемониална линия, в която се залага на строгия силует в черно и бяло, а смелите ярки комбинации в жакардови принтове допълват разнообразието от възможности за комбинативност във визията на мъжкия силует.

Защо да изберете Теодор

Повече от 20 години модният бранд Теодор е водеща българска фирма, създаваща цялостна мъжка визия, вдъхваща самочувствие и увереност. Доказателство за това е и последното сътрудничество на марката с един от най-успешните и добре познати български футболни клубове Лудогорец избрал ТЕОДОР за свой официален моден консултант.

Умението и креативността на дизайнерите на модния бранд Теодор и тази година се разгръща в колекцията ризи и тениски, където разнообразието от модели и цветове е огромно. Те са заложили изцяло на естествените материи, подходящи за пролетта и лятото:

Обратно