Модни съвети в реалния живот

Модни съвети в реалния живот

Колкото и информация да четем, колкото и съвети да ни дадат по отношение на модата, не винаги може да ги приложим наистина. Подбрахме за вас част от тях, които са лесно осъществими и достъпни, не само в статиите, но и в реалният живот.

Съвети за стил, които не изискват нов гардероб

Модата постоянно се променя, тенденциите са различни, но винаги може да откриете дрехи в гардероба си, които абсолютно да паснат на актуалното в момента. Разгледайте добре гардероба си, отделете нещата, които са универсални и не излизат от мода. Съчетайте ги в различни комбинации, като дори добавите и нещо от не чак толкова актуалните за сезона дрехи. Направете си свой собствен стил. Смесвайте различни цветове и щампи. Бъдете различни като излезете от рамката и разчупите стайлингът си без да ви се налага да давате много средства за това.

Модни съвети в реалния живот

ЯКЕ ОТ ЕСТЕСТВЕНА КОЖА В СВЕТО КАФЯВО

Стара цена: 1399.99 лв.

Цена: 599.99лв.

Кожено яке, подходящ както за спортно-елегантна визия.Цвят светло кафяв.Закопчаване с цип и тик-так копчета.Външни джобове с копче.Моделът е с яка от вълна мерино.Хастар от вълна мерино.Джоб на ръкава.Моделът е облечен с размер 50.

Преглед

Правилната риза ви кара да изглеждате по-вталени

Мъжките ризи вече са задължителен елемент в гардероба и всеки от вас трябва да притежава поне две. Избирайки подходяща кройка за вашето телосложение, определено правите впечатление. Изборът на правилен модел показва,че добре знаете как да се погрижите за външния си вид.  Дори и да не сте с добре оформено тяло, той ви кара да изглеждате по-вталени. В нашия онлайн магазин ще откриете няколко подкатегории - официални, спортни и ризи с къс ръкав. Моделите са с различни размери, цветове и принтове. Каквото и да изберете, обаче, помнете, че това, което трябва да бъде част от всеки мъжки гардероб е класическата бяла риза. А защо е така? Независимо от модела, тя е дрехата, която не само не излиза от мода, но и може да бъде съчетана, както със спортно-елегантно облекло, така и със строго официален костюм. След като сте се погрижили да намерите правилният модел риза за вас, трябва да знаете и няколко прости правила, за това как да я носите:

  • диаметърът на яката да бъде един или два пръста по-голям от диаметърът на врата;
  • дължината на раменете започва от врата и завършва там,където започва ръката;
  • започнете гладенето от яката и след това преминете през двете и страни

Похарчете толкова, колкото можете да си позволите

Модните съвети могат да бъдат спазвани и с ограничени средства. Не е нужно да купувате неща, които не са по вашия джоб. В онлайн магазина Teodor.bg ще намерите качествени модели на достъпни цени.  Разгледайте всички продукти, които ви предлагаме, бъдете в крак с модата и не давайте излишни средства за това. Новите ни предложения са подходящи за всеки стил, гардероб и джоб. Заложете на качеството и поръчайте най-подходящото за вас още сега.

Обратно