Мъжки гривни в сезона на късите ръкави

Мъжки гривни в сезона на късите ръкави

Мъжките украшения са повече от модерни през лятото, защото най-добре се виждат и позволяват лесно да създадем впечатление в околните, че разбираме от модата и се грижим за добрата си визия. Нека разберем какво казва за Вас кожената гривна и кой е най-удобният и подходящ за лятото аксесоар. Тези и още други интересни въпроси ще разгледаме по-долу, така че да започваме.

Удобен и семпъл аксесоар, подходящ за топлите дни

Тъй като през лятото ходим целодневно с къс ръкав, носенето на мъжка гривна е най-подходящият момент, защото мъжките гривни са изцяло видими от околните и в същото време ако е подбрана правилно, тя дори допълва цялостната ни визия. Как да направим правилния подбор, ще разберем малко по-долу в нашия материал. Този тип украшения за мъже се предлагат в разнообразна плетка и са изработени от различни материали.

Луксозните мъжки гривни могат да бъдат от кожа, стомана, нераждаема, естествена кожа, плетена, мъниста, въже и т.н. Плетката в повечето случаи е на рибена кост, защото изглежда красиво и ефектно, но доста предпочитани са и моделите с мъниста. Подобно допълнение на китката на ръката е доста семпло и едва забележимо, а в същото време не тежи и когато свикнем с нея, не я усещаме дори. Нека разберем обаче една допълнителна, но важна тайна.

Мъжки гривни в сезона на късите ръкави

ДВОЙНА КОЖЕНА ГРИВНА В СИНЬО И ЧЕРНО

 

Цена: 49.99лв.

Гривна от 100% естествена кожа, подходяща за всякакви случаи.Цвят черен/син.Релефна кожа.Преливащ ефект.Закопчаване с магнитно лого.Луксозна кутия.Дължина 20см.

Преглед

Какво казва кожената гривна за вас

Ако я носите само на вечерни излизания, то това не е само демонстрация на изтънченост, но и желание да се отпуснете и да правите неща, които в корпоративната среда са недопустими. Също, подобен аксесоар на китката показва, че добре се грижите за външния си вид и имате поглед дори и към най-малкия детайл. Тя се носи в извън официалните и корпоративни среди и показва на останалите, че умеете добре да оформяте стила и образа си.

Подобен малък елемент на китката още показва, че Вие сте спокоен и уравновесен, а също че имате съвременен поглед над мъжката мода.

Черна или цветна да изберете

Експертите съветват, цвета да наподобява този на друг отдалечен от облеклото Ви аксесоар. Например, добър избор е да се направи комбинация с цвета на обувките или колана. Няма да сгрешите, ако кожената мъжка гривна на китката Ви е със същия цвят, като този на кърпичката на предния джоб на сакото. От друга страна, черното е универсален цвят и е подходящ за комбинация с всички други нюанси.

Ако сте любител на мъжките украшения и искате да получите най-добър избор и то на достъпни цени, посетете ни онлайн в teodor.bg Тук освен богатото разнообразие Ви очаква още:

  • екип от млади и позитивни хора, готови да Ви помогнат да изберете правилния продукт;
  • атрактивни и промоционални предложения за лоялните клиенти;
  • отлично качество и дълготрайност на изработката;
  • кратки доставки и плащане при получаване на пратката с опция за преглед и изпробване.

Очакваме Ви!

Обратно