Сини Церемониални костюми

Филтри
Филтри
Цвят
Размер -  Чино Панталони, Сака, Костюми, Якета, Палта
Цена
лв.
-
Избрани филтри
 1. Цвят

5 артикули

 1. Добави в любими СВЕТЛОСИН ЦЕРЕМОНИАЛЕН КОСТЮМ СЪС САТЕНИРАН РЕВЕР Ново
  СВЕТЛОСИН ЦЕРЕМОНИАЛЕН КОСТЮМ СЪС САТЕНИРАН РЕВЕР
  809,97 лв.
  СВЕТЛОСИН ЦЕРЕМОНИАЛЕН КОСТЮМ СЪС САТЕНИРАН РЕВЕР ЧЕРЕН ЦЕРЕМОНИАЛЕН КОСТЮМ С ОСТЪР САТЕНИРАН РЕВЕР ТЪМНОСИН ЦЕРЕМОНИАЛЕН КОСТЮМ С ОСТЪР САТЕНИРАН РЕВЕР ВТАЛЕН СИЛУЕТ
  + 2 цвята
 2. Добави в любими СИН ЦЕРЕМОНИАЛЕН КОСТЮМ ВТАЛЕН СИЛУЕТ
  СИН ЦЕРЕМОНИАЛЕН КОСТЮМ ВТАЛЕН СИЛУЕТ
  659,98 лв.
  ЧЕРЕН ЦЕРЕМОНИАЛЕН КОСТЮМ ВТАЛЕН СИЛУЕТ СИН ЦЕРЕМОНИАЛЕН КОСТЮМ ВТАЛЕН СИЛУЕТ
  + 1 цвят
 3. Добави в любими СИН СТРУКТУРЕН КОСТЮМ ЦЕРЕМОНИЯ -38%
  СИН СТРУКТУРЕН КОСТЮМ ЦЕРЕМОНИЯ
  489,97 лв. Обикновена цена 789,97 лв.
  ЧЕРЕН СТРУКТУРЕН КОСТЮМ ЦЕРЕМОНИЯ ТЪМНО СИН ЦЕРЕМОНИАЛЕН КОСТЮМ СИН СТРУКТУРЕН КОСТЮМ ЦЕРЕМОНИЯ
  + 2 цвята
 4. Добави в любими СИН ЦЕРЕМОНИАЛЕН КОСТЮМ -50%
  СИН ЦЕРЕМОНИАЛЕН КОСТЮМ
  329,98 лв. Обикновена цена 659,98 лв.
  ТЪМНО СИН ВТАЛЕН ЦЕРЕМОНИАЛЕН КОСТЮМ СИН ЦЕРЕМОНИАЛЕН КОСТЮМ ЧЕРЕН ВТАЛЕН КОСТЮМ ЦЕРЕМОНИЯ С ОСТЪР САТЕНИРАН РЕВЕР
  + 2 цвята
на страница

Сините вталени костюми днес са доста предпочитани от мъжката част на населението, защото те позволяват създаването на един стилен и елегантен образ. Как да направим успешна комбинация между отделните детайли, за да се представим добре на предстоящото събитие, ще разберем сега.

Защо да изберем син втален костюм

Според психолозите, нюансът е присъщ за мъжете, които с лекота вземат важни информирани решения. Това са например политиците, бизнесмените и журналистите. Облечените в подобно облекло представители на мъжкия пол изглеждат елегантни и стилни. Техният образ е строг и вдъхващ респект при преговори, за чиито успехи много ще помага увереността и добрия изразителен тон. Невероятно добре се вписва при наличие на сини очи, тъмна коса или кожа.

От друга страна, този нюанс отдавна е символ на мъжественост, както е розовото за женственост. За лятото и топлия сезон, като цяло се препоръчва обличането на светлосин вариант, който не привлича топлината. Облеченият в подобен цветови отенък, не може да бъде игнориран от жените и никога не остава без внимание.

Подходящи ли са за всякакви поводи

Поради своята официалност, не са удачен избор за носене на всевъзможни поводи. Желателно е да се обличат по време на делови срещи или тържествени събития, изискващи официален дрескод. Добър вариант са също при фирмени и медийни изяви, но не е препоръчително да се носи в офис среда. За последния случай е подходящ светлосиния нюанс, защото клони повече към неутралност и предразполага за работа.

Подходящи ризи и обувки

Неправилно съчетаните отделни елементи от облеклото, биха съсипали цялостната представа за човека, дори и да носи най-скъпия и стилен продукт. Ето малко насоки и в двете направления:

 • при подбор на ризата - удачните цветове са сивото, розовото, бялото и кафявото. Когато правите комбинацията на отделните детайли, водете се от правилото, че цветовия тон на ризата трябва да е една идея по-светъл;
 • при избора на обувки - черното в случая е печелившата селекция, защото те се вписват добре и не привличат особено внимание към себе си. Желаещите да си придадат повече елегантност, могат да заложат на червените или светлокафяви обувки.

Важно е обаче да се вземе под внимание и възможността за правилна комбинация с останалите аксесоари, като колан, часовник, портфейл.

За да се видите в образа на мечтите си и да изглеждате впечатляващо на важните за Вас събития, посетете ни онлайн на ТЕОДОР, където ще разгледате всички налични структурни и вталени костюми на отлични цени. Въпреки, че по-горе стана ясно за правилните съчетания на облеклото, при необходимост от съдействие, свържете се с консултантите ни. Те са с дългогодишна практика и познания в областта, така че със сигурност ще са Ви от полза. Очакваме Ви!