Fall into style

Защото перфектната визия е тази, която се носи с увереност!

Ако трябва да опишем есенния сезон в мъжката мода с няколко думи, те ще са:
Задължителният layering, топли земни тонове, пуловери от мериносова вълна, памук или кашмир. Панталони или дънки от тъмен деним. А и карираните модели остават MUST, независимо дали ще избереш риза, панталон или сако, те добавят нотка изтънченост.

С тази селекция ще те потопим в най-новите тенденции, цветове и текстури, които ще те накарат да се влюбиш отново в модата.

-Богати, земни тонове:
Наситено бордо, горско зелено, топло кафяво и фаворитът ни тъмно оранжево. Палитра, която гарантирано ще те накара да изпъкнеш. В дни, които често са мрачни, бъди цветен, но винаги стилен.
-Усвои майсторството на layering-а
Layering-ът не е просто практичен в есенните дни, когато често ни е студено сутрин и топло следобед. Той е форма на модно изкуство. Риза, вратовръзка, пуловер, сако. Всичко, прецизно съчетано до последния детайл. И да не забравяме комфорта! Ние в TEODOR ти даваме идеи как лесно да овладееш съчетаването и да станеш майстор в създаването на перфектната визия.
-Заложи на качеството, а с него идва и истинската топлина.
Материите, на които залагаме този сезон са мерино вълна, премиум памук и кашмир. Такива, които ще ти дадат най-мекото усещане за топлина без изпотяване, без загуба на форма и бързо износване. Качество, което се вижда!
-Обувките, които трябва да имаш.
Често изборът на обувки може значително да подобри или рязко да провали цялостната ти визия. Обърни внимание на обувките. Този сезон ти трябват две неща - удобство и топлина, а стилният външен вид е ясен!
-И накрая нанасяме последния щрих- ШАЛА.
Дали ще го използваш като допълнителен източник на топлина или като аксесоар, който да направи outfit-a ти още по-елегантен - и в двата случая няма да сбъркаш!