WINTER SALE! до -50% +EXTRA 20% при покупка на 3 или повече артикула Пазарувай

Червени Дънки

Филтри
Не можем да намерим продукти, отговарящи на селекцията.

Дънките задължително присъстват в гардероба на всеки съвременен мъж, защото те са се превърнали в класическо облекло, подходящо за повечето мероприятия в живота ни. Те дори в някои компании са разрешени да се носят като официални, така че днес ще насочим вниманието Ви към мъжките дънки с червен цвят, вариантите за тяхната комбинация с останалото облекло и техните цени. Ще Ви представим и предлаганите в онлайн магазин teodor.bg видове.

Видове червени мъжки дънки

Ако синият и черен цвят са се превърнали в масово предпочитани варианти, то те вече се смятат от околните за скучни и монотонни. И тук идва и ролята на червения цвят, чието предназначение е да разчупи скучната палитра с нещо ново и свежо в мъжкия стил. Например, в онлайн магазин за мода teodor.bg сме подготвили вталени и силно вталени модели, предназначени за мъжете с атлетични тела. 

Като цяло се предлагат различни видове на нюансите, всеки от които е способен да придаде различен акцент на визията, но класически и най-предпочитани си остават по-тъмните палитри. Нашият опит на teodor.bg показва, че най-желани са Slim Fit мъжките дънки, защото те са добър вариант за носене, дори и в корпоративна среда или на различни неофициални мероприятия. Разбира се, за да изглеждаме добре трябва и правилно да направим комбинацията с останалото облекло, така че нека видим как…

С какви цветове може да се комбинират

Както вече споменахме, червените видове мъжки дънки са предназначени да разчупят скучната визия с нов нюанс, но с тях бихме приличали по скоро на цветен клоун, ако не ги комбинираме правилно с останалото си облекло. Те могат да се съчетават с пуловер и сако например за тези, които държат на стила и комфорта, но също и с бяла тениска. Ако искате да постигнете корпоративна визия е достатъчно да допълните тъмночервеното си долнище с черно, тъмносиньо или бежово на цвят сако или да ни посетите на teodor.bg.

За по-официални случаи можете да използвате комбинацията от черен блейзър с поло или риза. Аксесоарите, като колан, обувки и портфейл си остават черни на цвят.

Разбира се, винаги можете да ни посетите онлайн на teodor.bg и да разгледате обновената ни гама от модели, а ако изпитвате колебания в избора на видове или не можете да направите поръчката си, непременно се свържете с консултантите ни. Избирайки магазин ТЕОДОР, ще получите още:

  • постоянно обновяваща се онлайн продуктова гама от различни модели;
  • най-добро обслужване и приятна атмосфера;
  • винаги най-доброто качество и дълготрайност на отлични цени;
  • кратки доставки и лесна за пазаруване онлайн платформа.