Вълнени пуловери

Не можем да намерим продукти, отговарящи на селекцията.

Когато става въпрос за модерно, топло и удобно облекло за студения сезон, вълнените пуловери са неизменна част от гардероба на модерния мъж. В тази категория ще откриете модели, създадени с любов, внимание към детайла и отговарящи на най-високите стандарти за качество.

Продуктите в категорията основно са изработени от 100% висококачествена вълна или смес с акрил или полиамид и т.н. Има по-тънки и по-дебели, подходящи за различно време.

Кройката на вълнените пуловери от Teodor ще пасне на всяка мъжка фигура. Деколтетата са няколко вида:

  • V-образно (шпиц): елегантно и класическо, то е чудесно за носене върху риза или тениска;
  • обло: семпло и винаги на мода, това деколте е перфектно за всеки ден;
  • Поло яка: ще ви осигури топлина в най-студените зимни дни. Този тип не просто ще ви топли, но е стилен и подходящ за ежедневни и спортно-елегантни визии.

Още нещо, което прави вълнените пуловери Teodor уникални, е малката кожена емблема с логото на бранда ни при някои от моделите. Тя придава луксозен акцент и подчертава автентичността на всяко едно изделие.

Вълнените ни пуловери са изработени от фина, гладка и мека прежда, която се сравнява по качество с кашмир и има характерния копринен блясък на мерино вълната. Нашата мериносова вълна Zegna Baruffa е сертифицирана с OEKO-TEX клас II, което гарантира, че е безвредна за кожата ви и за околната среда. Сътрудничеството ни с The Woolmark Company също е гаранция за качеството и устойчивостта на вълнените ни пуловери.

Вълнените пуловери на нашия български бранд съчетават в себе си традиции, модерни тенденции и висококачествени материи, затова са идеалният избор за всеки мъжки гардероб. Разгледайте разнообразните модели, размери, страхотни цветове и конкурентните цени в онлайн магазина ни!