MEGA SALE до -70% Пазарувай

ЧЕРНИ ТИРАНТИ С ЦВЕТНИ ДЕТАЙЛИ 230190133620-3

Продуктов код
230190133620-3
79,99 лв.
Налично в онлайн склад
ЧЕРНИ ТИРАНТИ НА СИВИ ФИГУРИ Черен ТЪМНО СИНИ ТИРАНТИ НА СИВИ ЕЛЕМЕНТИ Син ЧЕРНИ ТИРАНТИ С ЦВЕТНИ ДЕТАЙЛИ Черен СИНИ ТИРАНТИ С БОРДО ДЕТАЙЛИ Син ТЪМНО СИНИ ТИРАНТИ НА РОМБОВЕ Тъмно син БОРДО ТИРАНТИ НА РОМБОВЕ С КОЖЕНИ ДЕТАЙЛИ Бордо ЧЕРНИ ТИРАНТИ НА БЕЛИ ТОЧКИ Черен ТЪМНО СИНИ ТИРАНТИ НА БОРДО ТОЧКИ Тъмно син СРЕДНО СИНИ ТИРАНТИ НА БЕЛИ ТОЧКИ Син ТЪМНО ЗЕЛЕНИ ТИРАНТИ НА БЕЛИ ТОЧКИ Тъмно зелен ТИРАНТИ В БОРДО НА БЕЛИ ТОЧКИ Бордо ТЪМНО ЗЕЛЕНИ ТИРАНТИ С ОРАНЖЕВИ ДЕТАЙЛИ Тъмно зелен ОРАНЖЕВИ ТИРАНТИ В СИТНА СТРУКТУРА Оранжев СВЕТЛО СИВИ ТИРАНТИ С ФЛОРАЛНИ ЕЛЕМЕНТИ Светло сив ЖЪЛТИ ТИРАНТИ С ЕФЕКТНА СТРУКТУРА Жълт СИВИ ТИРАНТИ С КОЖЕНИ ЕЛЕМЕНТИ Сив СИВО СИНИ ТИРАНТИ С ЕФЕКТНА СТРУКТУРА Светло син МНОГОЦВЕТНИ ТИРАНТИ С ФЛОРАЛНИ ЕЛЕМЕНТИ Многоцветен ТИРАНТИ В ТЪМНО СИНЬО И ЗЕЛЕНО С ЕФЕКТНИ ОРНАМЕНТИ Тъмно син ТИРАНТИ В БОРДО С ЦВЕТЕН ПРИНТ Бордо ЧЕРНИ ТИРАНТИ С ЦВЕТЕН ПРИНТ Черен ЗЕЛЕНИ ФИГУРАЛНИ ТИРАНТИ Зелен МНОГОЦВЕТНИ ТИРАНТИ С ЦВЕТЕН ПРИНТ Многоцветен
Тиранти от технически текситил и кожа, подходящи за всякакви случаи. Цвят черен. Цветни детайли. Кожени елементи. Закопчаване с две метални клипси с лого. Регулиране с метална пластина тъмен оксид. Брандова кутия. Универсален размер.
100 % ПОЛИЕСТЕР

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез следните способи:

  • чрез куриерска услуга от трето лице

Доставката се извършва до адрес на потребителя на територията на Република България, освен ако в сайта не е посочено друго.

Срок за доставка от 3 до 5 работни дни

Доставките са с включена опция за преглед на пратката.

Разходите за доставка се покриват от Потребителя освен в случаите на доставка на стоки на стойност над 99.99 лв., в който случай разходите за доставка се поемат от Търговеца.
Виж повече тук

Потребителят има право да се откаже от договора без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоките от Потребителя или от трето лице.Транспортните разходи за връщане са за сметка на подателя. Повече информация може да намерите тук
При желание за замяна или рекламация на продукти участващи в промоция тип 2 за 1 или сходни, трябва да се върнат всички артикули участващи в промоцията.
Търговецът възстановява на Потребителя заплатената от него цена за върнатите стоки в срок от 14 работни дни.