WINTER SALE! до -50% +EXTRA 20% при покупка на 3 или повече артикула Пазарувай

ТЪМНО СИН СЛИП С ВЪНШЕН ЛАСТИК С ЛОГО 2201155003-2

Продуктов код
2201155003-2
19,99 лв.
ЧЕРЕН СЛИП С ВЪНШЕН ЛАСТИК С ЛОГО Черен ТЪМНО СИН СЛИП С ВЪНШЕН ЛАСТИК С ЛОГО Тъмно син БЯЛ СЛИП С ВЪНШЕН ЛАСТИК И ЛОГО Бял СЛИП С ВЪНШЕН ЛАСТИК В АНТРАЦИТ МЕЛАНЖ Антрацит
Слип от пениран памук и еластан. Цвят тъмно син. Външен ластик с лого. Функционален, прилепва по тялото, без да стяга и спарва, не ограничава движенията. Тонални украсителни шевове.
90 % ПАМУК 10 % ЕЛАСТАН

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез следните способи:

  • чрез куриерска услуга от трето лице

Доставката се извършва до адрес на потребителя на територията на Република България, освен ако в сайта не е посочено друго.

Срок за доставка от 3 до 5 работни дни

Доставките са с включена опция за преглед на пратката.

Разходите за доставка се покриват от Потребителя освен в случаите на доставка на стоки на стойност над 99.99 лв., в който случай разходите за доставка се поемат от Търговеца.
Виж повече тук

Потребителят има право да се откаже от договора без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоките от Потребителя или от трето лице.Транспортните разходи за връщане са за сметка на подателя. Повече информация може да намерите тук
При желание за замяна или рекламация на продукти участващи в промоция тип 2 за 1 или сходни, трябва да се върнат всички артикули участващи в промоцията.
Търговецът възстановява на Потребителя заплатената от него цена за върнатите стоки в срок от 14 работни дни.