Купи 3 Вземи 20% Пазарувай

ЧЕРНИ КЛАСИЧЕСКИ БОТИ С ЦИП И ВРЪЗКИ 210251172014-1

Продуктов код
210251172014-1
239,99 лв.
Класически боти от 100%естествена кожа. Подходящи за есенно зимния сезон. Цвят черен. Гладка кожа. Тонални връзки. Страничен цип. Декоративно срязване и украсителен шев в предна част. Олекотена подметка от термопластичен полиуретан със система против приплъзване. Вътрешна част кожа.
100%ест.кожа

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез следните способи:

  • чрез куриерска услуга от трето лице

Доставката се извършва до адрес на потребителя на територията на Република България, освен ако в сайта не е посочено друго.

Срок за доставка от 3 до 5 работни дни

Доставките са с включена опция за преглед на пратката.

Разходите за доставка се покриват от Потребителя освен в случаите на доставка на стоки на стойност над 99.99 лв., в който случай разходите за доставка се поемат от Търговеца.
Виж повече тук

Потребителят има право да се откаже от договора без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоките от Потребителя или от трето лице.Транспортните разходи за връщане са за сметка на подателя. Повече информация може да намерите тук
При желание за замяна или рекламация на продукти участващи в промоция тип 2 за 1 или сходни, трябва да се върнат всички артикули участващи в промоцията.
Търговецът възстановява на Потребителя заплатената от него цена за върнатите стоки в срок от 14 работни дни.