MEGA SALE до -70% Пазарувай

-59%

ТЪМНО СИНИ ВЕЛУРЕНИ БОТИ ТИП ЧЕЛСИ С ВРЪЗКИ 210247172005-1

Продуктов код
210247172005-1
Обикновена цена 219,99 лв. 89,99 лв.
ТЪМНО СИНИ ВЕЛУРЕНИ БОТИ ТИП ЧЕЛСИ С ВРЪЗКИ Тъмно син КАФЯВИ БОТИ ОТ ВЕЛУР ТИП ЧЕЛСИ Кафяв ЗЕЛЕНИ БОТИ ОТ ВЕЛУР ТИП ЧЕЛСИ С ВРЪЗКИ Зелен БЕЖОВИ БОТИ ОТ ВЕЛУР ТИП ЧЕЛСИ Бежов
Ефектни боти от 100% естествен велур. Подходящи за есен и пролет. Цвят тъмно син. Тонални връзки. Украсителни детайли в задна част. Олекотена релефна подметка от термопластичен полиуретан. Вътрешна част от кожа.
100% ЕСТЕСТВЕН ВЕЛУР

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез следните способи:

  • чрез куриерска услуга от трето лице

Доставката се извършва до адрес на потребителя на територията на Република България, освен ако в сайта не е посочено друго.

Срок за доставка от 3 до 5 работни дни

Доставките са с включена опция за преглед на пратката.

Разходите за доставка се покриват от Потребителя освен в случаите на доставка на стоки на стойност над 99.99 лв., в който случай разходите за доставка се поемат от Търговеца.
Виж повече тук

Потребителят има право да се откаже от договора без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоките от Потребителя или от трето лице.Транспортните разходи за връщане са за сметка на подателя. Повече информация може да намерите тук
При желание за замяна или рекламация на продукти участващи в промоция тип 2 за 1 или сходни, трябва да се върнат всички артикули участващи в промоцията.
Търговецът възстановява на Потребителя заплатената от него цена за върнатите стоки в срок от 14 работни дни.