WINTER SALE! до -50% +EXTRA 20% при покупка на 3 или повече артикула Пазарувай

ВРАТОВРЪЗКА В ЛИЛАВО И СИНЬО 210150133391-3

Продуктов код
210150133391-3
59,99 лв.
Налично в онлайн склад
СРЕДНО СИНЯ ВРАТОВРЪЗКА С ЧЕРНО Светло син ВРАТОВРЪЗКА В БОРДО И ТЪМНО СИНЬО Бордо ВРАТОВРЪЗКА В ЛИЛАВО И СИНЬО Многоцветен ВРАТОВРЪЗКА В ЦВЯТ ПЕТРОЛ Петрол МНОГОЦВЕТНА ВРАТОВРЪЗКА НА СИТНИ ФИГУРИ Многоцветен ВРАТОВРЪЗКА В ЧЕРВЕНО И СИНЬО Червен ЗЕЛЕНА МЕЛАНЖИРАНА ВРАТОВРЪЗКА Зелен БЕЖОВА ВРАТОВРЪЗКА НА СИТНИ ФИГУРИ Бежов РОЗОВА ВРАТОВРЪЗКА НА СИТНИ ФИГУРИ Розов
Вратовръзка, подходяща за всякакви случаи. Цвят лилав. Десен ситни фигури. Ширина 7см.
100%Полиестер

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез следните способи:

  • чрез куриерска услуга от трето лице

Доставката се извършва до адрес на потребителя на територията на Република България, освен ако в сайта не е посочено друго.

Срок за доставка от 3 до 5 работни дни

Доставките са с включена опция за преглед на пратката.

Разходите за доставка се покриват от Потребителя освен в случаите на доставка на стоки на стойност над 99.99 лв., в който случай разходите за доставка се поемат от Търговеца.
Виж повече тук

Потребителят има право да се откаже от договора без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоките от Потребителя или от трето лице.Транспортните разходи за връщане са за сметка на подателя. Повече информация може да намерите тук
При желание за замяна или рекламация на продукти участващи в промоция тип 2 за 1 или сходни, трябва да се върнат всички артикули участващи в промоцията.
Търговецът възстановява на Потребителя заплатената от него цена за върнатите стоки в срок от 14 работни дни.