ТЕНИСКИ КУПИ 2 ПЛАТИ 1  Пазарувай

ЧЕРНИ ПЛЕТЕНИ ОБУВКИ С ГЛАДКИ ДЕТАЙЛИ

Продуктов код
200146171903-1
Спортно-елегантни обувки в комбинация от плетена и гладка кожа, подходящи за всякакви случаи. Цвят черен. Плетена кожа. Гладки детайли в предна и задна част. Цялостна бяла подметка от термопластична гума. Лого на език. Тонални плетени връзки. Вътрешна част - тонална кожа. Продуктът се предлага в черен и тъмно кафяв цвят.
100% ЕСТЕСТВЕНА КОЖА

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез следните способи:

  • чрез куриерска услуга от трето лице

Доставката се извършва до адрес на потребителя на територията на Република България, освен ако в сайта не е посочено друго.

Срок за доставка от 3 до 5 работни дни

Доставките са с включена опция за преглед на пратката.

Разходите за доставка се покриват от Потребителя освен в случаите на доставка на стоки на стойност над 99.99 лв., в който случай разходите за доставка се поемат от Търговеца.
Виж повече тук

Потребителят има право да се откаже от договора без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоките от Потребителя или от трето лице.Транспортните разходи за връщане са за сметка на подателя. Повече информация може да намерите тук
При желание за замяна или рекламация на продукти участващи в промоция тип 2 за 1 или сходни, трябва да се върнат всички артикули участващи в промоцията.
Търговецът възстановява на Потребителя заплатената от него цена за върнатите стоки в срок от 14 работни дни.