Купи 3 Вземи 20% Пазарувай

-44%

СИНИ КОМБИНИРАНИ КЕЦОВЕ ОТ ТЕКСТИЛ И КОЖА

Продуктов код
200146171902-1
Обикновена цена 179,99 лв. 99,99 лв.
СИНИ КОМБИНИРАНИ КЕЦОВЕ ОТ ТЕКСТИЛ И КОЖА Тъмно син БЕЖОВИ КЕЦОВЕ В КОМБИНАЦИЯ ОТ ТЕКСТИЛ И КОЖА Бежов
Ефектни кецове в комбинация от деним и естествена кожа, подходящи за пролетно-летния сезон. Цвят син. Технически текстил в изтъркан структурен тонален деним. Елементи от естествена кожа в предна и задна част. Лого върху кожа. Цяла контрастна подметка от термопластична гума. Бели връзки в метални кабси. Вътрешна част - кожа в тонален цвят. Продуктът се предлага в син и бежов цвят.
100% ЕСТЕСТВЕНА КОЖА

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез следните способи:

  • чрез куриерска услуга от трето лице

Доставката се извършва до адрес на потребителя на територията на Република България, освен ако в сайта не е посочено друго.

Срок за доставка от 3 до 5 работни дни

Доставките са с включена опция за преглед на пратката.

Разходите за доставка се покриват от Потребителя освен в случаите на доставка на стоки на стойност над 99.99 лв., в който случай разходите за доставка се поемат от Търговеца.
Виж повече тук

Потребителят има право да се откаже от договора без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоките от Потребителя или от трето лице.Транспортните разходи за връщане са за сметка на подателя. Повече информация може да намерите тук
При желание за замяна или рекламация на продукти участващи в промоция тип 2 за 1 или сходни, трябва да се върнат всички артикули участващи в промоцията.
Търговецът възстановява на Потребителя заплатената от него цена за върнатите стоки в срок от 14 работни дни.