Купи 3 Вземи 20%. В кампанията не участват намалени продукти Пазарувай

-50%

КАФЯВИ ЧЕХЛИ С УКРАСИТЕЛНИ ДЕТАЙЛИ И МЕТАЛНО ЛОГО 200137171909-3

Продуктов код
200137171909-3
Обикновена цена 99,99 лв. 49,99 лв.
ЧЕРНИ ЧЕХЛИ С УКРАСИТЕЛНИ ДЕТАЙЛИ И МЕТАЛНО ЛОГО Черен ТЪМНО СИНИ ЧЕХЛИ С УКРАСИТЕЛНИ ДЕТАЙЛИ И МЕТАЛНО ЛОГО Син КАФЯВИ ЧЕХЛИ С УКРАСИТЕЛНИ ДЕТАЙЛИ И МЕТАЛНО ЛОГО Кафяв
Чехли от 100% естествена кожа. Цвят кафяв. Матирана кожа. Украсителни детайли. Метално лого в странична част. Подметка от термопластична гума. Продуктът се предлага в 3 цвята.
100% ЕСТЕСТВЕНА КОЖА

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез следните способи:

  • чрез куриерска услуга от трето лице

Доставката се извършва до адрес на потребителя на територията на Република България, освен ако в сайта не е посочено друго.

Срок за доставка от 3 до 5 работни дни

Доставките са с включена опция за преглед на пратката.

Разходите за доставка се покриват от Потребителя освен в случаите на доставка на стоки на стойност над 99.99 лв., в който случай разходите за доставка се поемат от Търговеца.
Виж повече тук

Потребителят има право да се откаже от договора без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоките от Потребителя или от трето лице.Транспортните разходи за връщане са за сметка на подателя. Повече информация може да намерите тук
При желание за замяна или рекламация на продукти участващи в промоция тип 2 за 1 или сходни, трябва да се върнат всички артикули участващи в промоцията.
Търговецът възстановява на Потребителя заплатената от него цена за върнатите стоки в срок от 14 работни дни.