ЧЕРВЕНА СТРУКТУРНА ПАПИЙОНКА 00132500-4

Продуктов код
00132500-4
39,99 лв.
Налично в онлайн склад
Папийонка в цвят корал Корал Структурна папийонка в бяло Бял Черна сатенирана папийонка Черен Структурна папийонка в жълто Жълт Папийонка в цвят петрол Светло син Структурна папийонка в светло лилаво Лилав Структурна папийонка в лилаво Лилав Черна папийонка с мотив точки Черен ТЪМНО СИНЯ ПАПИЙОНКА НА БЕЛИ ТОЧКИ Тъмно син ТЪМНО СИНЯ СТРУКТУРНА ПАПИЙОНКА Тъмно син Сатенирана папийонка в черно и бяло Многоцветен РОЗОВА ПАПИЙОНКА ОТ САТЕНИРАН ТЕКСТИЛ Розов БЯЛА ПАПИЙОНКА ОТ САТЕНИРАН ТЕКСТИЛ Бял САТЕНИРАНА ПАПИЙОНКА В БОРДО Бордо ТЪМНОСИНЯ ПАПИЙОНКА ОТ САТЕНИРАН ТЕКСТИЛ Тъмно син СИНЯ СТРУКТУРНА ПАПИЙОНКА Син ЧЕРВЕНА СТРУКТУРНА ПАПИЙОНКА Червен ЛИЛАВА ПАПИЙОНКА ГЛАДЪК ЕФЕКТ Лилав Тъмно синя сатенирана папийонка Тъмно син ДВУЦВЕТНА ПАПИЙОНКА Бордо ЧЕРНА СТРУКТУРНА ПАПИЙОНКА Черен Структурна папийонка в бордо Бордо
100% полиестер

Виж описанието
Папийонка от жакардов плат. Подходяща за официална визия. Цвят червен. Ситна структура. Възможност за регулиране дължината на папийонката. Размер универсален.

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез следните способи:

  • чрез куриерска услуга от трето лице

Доставката се извършва до адрес на потребителя на територията на Република България, освен ако в сайта не е посочено друго.

Срок за доставка от 3 до 5 работни дни

Доставките са с включена опция за преглед на пратката.

Разходите за доставка се покриват от Потребителя освен в случаите на доставка на стоки на стойност над 99.99 лв., в който случай разходите за доставка се поемат от Търговеца.
Виж повече тук

Потребителят има право да се откаже от договора без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоките от Потребителя или от трето лице.Транспортните разходи за връщане са за сметка на подателя. Повече информация може да намерите тук
При желание за замяна или рекламация на продукти участващи в промоция тип 2 за 1 или сходни, трябва да се върнат всички артикули участващи в промоцията.
Търговецът възстановява на Потребителя заплатената от него цена за върнатите стоки в срок от 14 работни дни.