Мъжките блузи и суичъри са много предпочитани и се радват на широка популярност, поради факта, че са красиви, топли и подходящи за носене при различните случаи от живота. Как обаче да направим правилния за нас избор, ще научим по-долу.
 

Как да ги изберем

За начало е нужно да определим точния размер. Продуктът трябва да приляга плътно по раменете. Предварително определете дали искате дълъг ръкав или къс, деколтето да е удобно, без да стяга или да е прекалено широко. Специално внимание обърнете на материята и качеството на шевовете. Ако забележите петна, следи от лепило или други дефекти, по-добре се откажете от покупката.
 
Специално за блузите, обърнете внимание дали ще е с V-образно деколте или овално. Първият тип се съчетава с риза и вратовръзка. За всекидневна употреба и спортни мероприятия или на разходка, можете да изберете и втория вариант. 
 
Суичърите обикновено се вземат малко по-широки, а това позволява отдолу да се комбинират с дебел пуловер например. На пазара вече се предлага огромно разнообразие от различни принтове и рисунки по тях, присъщи за уличния стил на обличане и са много подходящи, ако искате да изглеждате оригинално и различно навън, сред приятелите.
 

На какви материи да заложим

Повечето мъже при избора на блузи и суичъри се ръководят от простотата и комфорта, а в гардероба си задължително имат подобни дрехи. Обикновено са изработени от естествена тъкан и се славят с голяма популярност. Съществуват и решения, направени от синтетични материали, които са по-евтините предложения, но и по-некачествените. 
 
Ние препоръчваме да залагате на естествените материи, като памучните и вълната, тъй като дрехите, направени от тях са по-дълготрайни, не се разтягат при изпиране и гладене и ще Ви радват по-дълго време, запазвайки първоначалния си вид.
 

Цветове

При подбора на нюансите, внимавайте те да могат да се вписват с останалата част от наличното Ви облекло в гардероба. На първо място определете дали цветът да е ярък или по-тъмен, а след това какъв точно нюанс би бил най-подходящ. Не правете грешката да комбинирате цялата визия с едни тонове.
 
Нека бъдат умерени - не много ярки, но и не най-тъмните. Наред с това, отделните елементи от облеклото да се различават по нюанси, но не с прекалена рязкост. Опитайте да заложите на приблизителните тонове, така няма да има резки и очевадни преходи от един цвят към друг.
 
При нас в онлайн магазина TEODOR Ви очаква доста обширна селекция на най-добрите цени. Всички продукти в гамата са изработени от естествени материали. Качеството на изработката се следи под строги правила, а ако имате трудности или допълнителни въпроси, винаги можете да потърсите наш консултант, който с радост ще Ви обърне индивидуално внимание, така че заповядайте още днес Очакваме Ви!