В съвременния гардероб, трябва да има облекла за всеки повод и сезон от годината, а мъжките тениски с деколте не правят изключение. Те могат да са много разноцветни и красиви, но когато не сме определили правилния размер, нито една от тях няма да ни стои красиво и естествено. По-долу ще научим повече за какво да внимаваме преди да поръчаме.
 

Как да изберем правилния размер

Това не е трудна задача и най-лесният вариант е само да се измери обиколката на гърдите с помощта на обикновен гъвкав метър. Нужно е просто да се прекара около гръдния кош и да се определи показанието му. 
 
Измерването е най-добре да се направи предварително в домашни условия и после да отидете в магазина. Тези параметри по-късно ще Ви позволят да избирате вещи, без присъствието на собственика и разбира се да правите прекрасни подаръци.
 
Вече в много онлайн магазини има таблици, по които да се ръководите за параметрите на тялото Ви и така да определите най-подходящите за вас, още преди да сте направили поръчката. Размерите обикновено са S, M, L, XL, XXL и т.н.
 

Модели

На българския пазар съществуват множество различни варианти мъжки тениски с деколте, но основно те се делят на два вида, а именно вталени и широки. Първите прилепват плътно по тялото и очертават формите му, докато вторите по скоро прикриват не добре оформеното човешко тяло, стоейки малко по-отпуснато.
 
В онлайн магазина TEODOR предлагаме и от двата вида. Те са изработени от качествени памучни материали, независимо дали тениските са изчистени или с щампа, те не дразнят кожата и не предизвикват алергии. От друга страна, доста често правим и ПРОМО-кампании с големи намаления, така че следете ни редовно.
 

Цветове

Наличието на голямо разнообразие от цветови предложения прави избора по-гъвкав за потребителя, тъй като той има на разположение богата палитра за желаният от него нюанс, който да подхожда максимално добре на стила и визията му. Освен изчистените тонове, съществуват и модели с различни щампи на обекти, природни пейзажи, любими телевизионни герои и други.
 
При нас в TEODOR също Ви очаква подобно многообразие и:
  • високо качество на всички облекла;
  • достъпни цени;
  • лесна за пазаруване платформа;
  • експерти в областта за да се съветвате безплатно относно правилния избор;
  • бързи доставки;
  • голяма програма за лоялни клиенти с големи отстъпки;
  • възможност за връщане на покупката срещу възстановяване на парите и още много други.
 
Побързайте, защото количествата ни са ограничени, а поради високото качество на продуктите ни, те бързо се изкупуват и трябва да чакате за следващо зареждане. Очакваме Ви!