Какво променя света, как и защо?

Въпроси твърде често задавани от нас самите, мъжете с опит, мъжете с минало, мъжете, които си задават въпроси, мъжете, които някога бяха момчета с безгранична фантазия и поглед устремен към невъзможните неща, всъщност няма невъзможни неща, а само случки, които ни правят предпазливи и по-малко решителни.Каталог Пролет/лято 2017 02
 • Костюм
 • Риза
 • Вратовръзка
 • Мъжка кърпа в цвят бордо  С новата колекция на Теодор ние празнуваме чистия и неподправен ентусиазъм на момчетата, които ще променят света, тези, които живеят в нас от първия миг на самостоятелния ни живот.

  Тези, които носят духа на чистата жажда за живот. Живот устремен към върховете на личностното, емоционално и физическо развитие. Празнуваме стремежа към усъвършенстване на личността, показвайки промяната със собствен стил и маниер. Вдъхновен от силата и необремения взор, отправяме послание към нас самите да не спираме да търсим и променяме живота си, защото сме първата стъпка към създаването на една по-силна и мотивирана среда. Нека събудим спящото момче и му дадем това, което винаги е искало – позиция, цел и общност в която да се чувства оценен.

  Често сме се присмивали на разпалените разговори между момчетата, усещайки една носталгия по-нещо загубено. Колко им е лесно, колко са млади, колко малко знаят, но после разбираме, че нашите момчета вече променят живота ни. С бърз ум и големи крачки те вървят смело през неравностите на развитието си и често ни напомнят с безгрижния си поглед, че просто трябва да сме смели, няма невъзможни неща.

  Това ни вдъховява да покажем нашите основни линии, класическата - за момчетата(мъжете), които са решили да изкачат стълбицата на успеха в бизнеса. Smart casual – за всички, които са част от тази нова генерация и casual за времето прекарано с приятели в спонтанна и неформална обстановка.

  С тази кампания желаем да покажем, че мъжът се изгражда от момче, а стилът му дава посока. Нека се присъденим към тях и създадем общност изградена от индивидуалности.

  Нека покажем, че нашият стил надхвърля очакванията.