Кафяви Ежедневни сака

Филтри
Филтри
Цвят
Размер -  Чино Панталони, Сака, Костюми, Якета, Палта
Избрани филтри
 1. Цвят

1 артикул

 1. Добави в любими СВЕТЛО КАФЯВО САКО КАРЕ СВОБОДЕН СИЛУЕТ С ВЪНШНИ ДЖОБОВЕ
  СВЕТЛО КАФЯВО САКО КАРЕ СВОБОДЕН СИЛУЕТ С ВЪНШНИ ДЖОБОВЕ
  Толкова малко, колкото 349,99 лв.
  СИВО САКО КАРЕ СВОБОДЕН СИЛУЕТ С ВЪНШНИ ДЖОБОВЕ И ЛОГО СВЕТЛО КАФЯВО САКО КАРЕ СВОБОДЕН СИЛУЕТ С ВЪНШНИ ДЖОБОВЕ
  + 1 цвят
на страница

Спортните сака винаги са коза на мъжете, желаещи да придадат към образа си доза елегантност и да изглеждат добре в неофициална обстановка. Защо обаче кафявия нюанс е толкова предпочитан и къде е тайната на успеха за отлична визия, ще се опитаме да разберем в следващите редове.

Защо да изберем кафяво мъжко сако

Защото този цвят и различните му нюанси принадлежат към класическите, което означава, че са подходящи за съчетание с широк кръг от други цветове, като тъмно и светло синьото, бялото, сивото бордото и т.н. Добър избор е по-тъмния отенък да се комбинира и с по-тъмни панталони или риза и обратното - по-светлите варианти да се съчетават и с по-ярки части от цялото облекло. Кафявото е източник на спокойствие и сдържаност, така че напълно можете да изразите себе си, чрез правилно подбраните цветове.

Ако сакото Ви е карирано, модните експерти съветват, останалата част от облеклото Ви да е изчистено от други декори и детайли.

От какви материи са направени

Обикновено, качествените решения се изработват от 100% вълна и нашите предложения не отстъпват по нищо в това отношение. В продуктовата ни гама са изложени само модели, изработени от този естествен материал, характеризиращ се с устойчивост от разтягане, скъсване, протъркване. Вълната е материя, способна добре да задържа телесната топлина и в същото време да “диша”. Така тялото получава нужното естествено проветряване, без да се задържат миризми.

Втората материя, от която се изработват висококачествените мъжки спортни сака е памукът. Той също умее да “диша”, но е подходящ за есенните или по-прохладни летни сезони. Той отново се характеризира с отлична хигроскопичност и е устойчив на различни механични третирания и почиствания. Дълго съхранява цвета си и с времето не се разтяга и не губи формата си.

Избор на подходящ панталон

Обикновените панталони от сиво, бяло, синьо и бордо идеално се хармонизират с карираното шоколадово или бежово сако. Вероятно е излишно да споменаваме, че панталоните трябва да са задължително вталени и максимално да повтарят формите на бедрата. Добър вариант, ако сте с по-тъмна кожа, да заложите и на по-тъмен нюанс на панталона и обратното. Така ще подчертаете тена си и ще го комбинирате с цялостната си визия.

За да се възползвате от предимствата на кафявите спортни сака, посетете ни онлайн на Teodor.bg, където ще откриете различни варианти на отлични цени. Предпочитайки ТЕОДОР пред останалите, Вие получавате и индивидуални условия, като:

 • възможност за предварителна и безплатна консултация с модни експерти;
 • широка гама от различни възможни варианти за по-прецизен избор;
 • периодични промоционални предложения за още по-изгодни покупки;
 • бързи доставки до адрес или офис на куриерската фирма;
 • удобна уеб-платформа с множество филтри за задаване на индивидуални опции и сортиране на продуктите, отговарящи на тях;
 • най-добро качество и използване на естествени материи за изработка.

Възползвайте се и Вие, дори още сега!