Купи 3 вземи 20% Пазарувай

ЧЕРНА КОМБИНИРАНА РАНИЦА ОТ ШАГРЕНИРАНА И РЕЛЕФНА ЕКО КОЖА 220180133556-1

Продуктов код
220180133556-1
149,99 лв.
Налично в онлайн склад
ЧЕРНА КОМБИНИРАНА РАНИЦА ОТ ШАГРЕНИРАНА И РЕЛЕФНА ЕКО КОЖА Черен КОМБИНИРАНА РАНИЦА ОТ ШАГРЕНИРАНА КОЖА И ТЕКСТИЛ Кафяв
Комбинирана раница от шагренирана и релефна еко кожа. Подходяща за всякакви случаи. Цвят черен. Закопчаване с цип. Предна част от релефна еко кожа с цип. Метален аксесоар лого. Къса дръжка от шагренирана еко кожа. Дълги дръжки от еко кожа и текстил с регулираща катарама. Вътрешна част от импрегниран текстил. Едно отделение с два джоба. Размери 40/30/12 см.
100 % ЕКО КОЖА

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез следните способи:

  • чрез куриерска услуга от трето лице

Доставката се извършва до адрес на потребителя на територията на Република България, освен ако в сайта не е посочено друго.

Срок за доставка от 3 до 5 работни дни

Доставките са с включена опция за преглед на пратката.

Разходите за доставка се покриват от Потребителя освен в случаите на доставка на стоки на стойност над 99.99 лв., в който случай разходите за доставка се поемат от Търговеца.
Виж повече тук

Потребителят има право да се откаже от договора без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоките от Потребителя или от трето лице.Транспортните разходи за връщане са за сметка на подателя. Повече информация може да намерите тук
При желание за замяна или рекламация на продукти участващи в промоция тип 2 за 1 или сходни, трябва да се върнат всички артикули участващи в промоцията.
Търговецът възстановява на Потребителя заплатената от него цена за върнатите стоки в срок от 14 работни дни.