Купи 2 Вземи 10%, Купи 3 Вземи 20% Пазарувай

СИН ДЮСОВ ПАНТАЛОН СВОБОДЕН СИЛУЕТ 220116211111-2

Продуктов код
220116211111-2
199,99 лв.
ТЪМНО СИН СВОБОДЕН ПАНТАЛОН ДЮС Тъмно син СИН ДЮСОВ ПАНТАЛОН СВОБОДЕН СИЛУЕТ Син
Класически панталон от вискоза и полиестер, подходящ за всякакви случаи (Студената вълна се произвежда от мериносова вълна, от по–леки на грамаж влакна при специална обработка, тя е по-лека и лесно дишаща материя и се използва за дрехи за преходни и по-топли сезони). Част от костюм. Цвят син. Свободен силует. Двойни филетки с копче. Закопчаване с цип. Вискозен хастар. Продуктът се предлага в 2 цвята.
96 % ВЪЛНА 4% ЕЛАСТАН

Прането е забранено. Забранено е избелването Не може да се изплзва центрофуга Да се глади при ниска температура

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез следните способи:

  • чрез куриерска услуга от трето лице

Доставката се извършва до адрес на потребителя на територията на Република България, освен ако в сайта не е посочено друго.

Срок за доставка от 3 до 5 работни дни

Доставките са с включена опция за преглед на пратката.

Разходите за доставка се покриват от Потребителя освен в случаите на доставка на стоки на стойност над 99.99 лв., в който случай разходите за доставка се поемат от Търговеца.
Виж повече тук

Потребителят има право да се откаже от договора без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоките от Потребителя или от трето лице.Транспортните разходи за връщане са за сметка на подателя. Повече информация може да намерите тук
При желание за замяна или рекламация на продукти участващи в промоция тип 2 за 1 или сходни, трябва да се върнат всички артикули участващи в промоцията.
Търговецът възстановява на Потребителя заплатената от него цена за върнатите стоки в срок от 14 работни дни.