Купи 3 Вземи 20%. В кампанията не участват намалени продукти Пазарувай

БОКСЕР С ВЪНШЕН ЛАСТИК В АНТРАЦИТ МЕЛАНЖ 2201155002-5

Продуктов код
2201155002-5
29,99 лв.
ЧЕРЕН БОКСЕР С ВЪНШЕН ЛАСТИК И ЛОГО Черен ТЪМНО СИН БОКСЕР С ВЪНШЕН ЛАСТИК С ЛОГО Тъмно син БОРДО БОКСЕР С ВЪНШЕН ЛАСТИК И ЛОГО Бордо БОКСЕР С ВЪНШЕН ЛАСТИК С ЛОГО Бял БОКСЕР С ВЪНШЕН ЛАСТИК В АНТРАЦИТ МЕЛАНЖ Антрацит
Боксер от пениран памук и еластан. Цвят антрацит меланж. Външен ластик с лого. Функционален, прилепва по тялото, без да стяга и спарва, не ограничава движенията. Контрастни украсителни шевове.
90 % ПАМУК 10 % ЕЛАСТАН

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез следните способи:

  • чрез куриерска услуга от трето лице

Доставката се извършва до адрес на потребителя на територията на Република България, освен ако в сайта не е посочено друго.

Срок за доставка от 3 до 5 работни дни

Доставките са с включена опция за преглед на пратката.

Разходите за доставка се покриват от Потребителя освен в случаите на доставка на стоки на стойност над 99.99 лв., в който случай разходите за доставка се поемат от Търговеца.
Виж повече тук

Потребителят има право да се откаже от договора без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоките от Потребителя или от трето лице.Транспортните разходи за връщане са за сметка на подателя. Повече информация може да намерите тук
При желание за замяна или рекламация на продукти участващи в промоция тип 2 за 1 или сходни, трябва да се върнат всички артикули участващи в промоцията.
Търговецът възстановява на Потребителя заплатената от него цена за върнатите стоки в срок от 14 работни дни.