MEGA SALE до -70% Пазарувай

ТЪМНО СИНЯ ЧАНТА ОТ ШАГРЕНИРАНА ЕКО КОЖА С МЕТАЛНО ЛОГО 210280133437-2

Продуктов код
210280133437-2
149,99 лв.
ЧЕРНА МАЛКА ЧАНТА ОТ ШАГРЕНИРАНА КОЖА Черен КАФЯВА ЧАНТА ЗА ПРЕЗ РАМО ОТ ШАГРЕНИРАНА КОЖА С ЛОГО Кафяв
Чанта за през рамо от 100% еко кожа, подходяща за всякакви случаи. Цвят тъмно син. Шагренирана кожа. Метално лого. Закопчаване с цип. Дълга дръжка от текстил с регулираща катарама. Джоб с цип в задна част. Размери: 20/6/4 см. Продуктът се предлага в 3 цвята.
100 % ЕКО КОЖА

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез следните способи:

  • чрез куриерска услуга от трето лице

Доставката се извършва до адрес на потребителя на територията на Република България, освен ако в сайта не е посочено друго.

Срок за доставка от 3 до 5 работни дни

Доставките са с включена опция за преглед на пратката.

Разходите за доставка се покриват от Потребителя освен в случаите на доставка на стоки на стойност над 99.99 лв., в който случай разходите за доставка се поемат от Търговеца.
Виж повече тук

Потребителят има право да се откаже от договора без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоките от Потребителя или от трето лице.Транспортните разходи за връщане са за сметка на подателя. Повече информация може да намерите тук
При желание за замяна или рекламация на продукти участващи в промоция тип 2 за 1 или сходни, трябва да се върнат всички артикули участващи в промоцията.
Търговецът възстановява на Потребителя заплатената от него цена за върнатите стоки в срок от 14 работни дни.