-30%

ЖЪЛТА БИЕ ТЕНИСКА С БРОДЕРИЯ И ЛОГО

Продуктов код
210110131498-6
Обикновена цена 59,99 лв. 41,99 лв.
ЖЪЛТА БИЕ ТЕНИСКА С БРОДЕРИЯ И ЛОГО Жълт ЖЪЛТА БИЕ ТЕНИСКА С БРОДЕРИЯ ЛОГО Жълт БИЕ ТЕНИСКА С БРОДЕРИЯ ЛОГО В ЦВЯТ КАМЕЛ Камел ПАМУЧНА ТЕНИСКА В ЦВЯТ ПЕТРОЛ С БРОДЕРИЯ ЛОГО Петрол ПАМУЧНА ТЕНИСКА С БРОДЕРИЯ ЛОГО В ЦВЯТ МИЛИТЪРИ Милитъри зелен ЛИМОНЕНОЖЪЛТА ДАМСКА ТЕНИСКА С ОБЛО ДЕКОЛТЕ И БРОДЕРИЯ ЛОГО Жълт ДАМСКА ТЕНИСКА С ОБЛО ДЕКОЛТЕ И БРОДЕРИЯ ЛОГО В ЦВЯТ ОХРА Охра

Таблица с размери

Тази таблица е приблизителна и е само ориентир за съответствие.Ако вече имате подобен наш артикул и сте доволни, препоръчваме да изберете същия размер.

Обувки

Номер / Размер 40 41 42 43 44 45
Дължина на стъпалото на крака (в см) 27-27,5 27,5-28 28-28,5 28,5-29 29-29,5 29,5-30

Kак да вземем размерите си сами

100% ПАМУК

Да се пере в хладка вода до 30 градуса Да се пере в хладка вода до 30 градуса
Забранено е избелването Забранено е избелването
Не може да се използва центрофуга и сушилня Не може да се използва центрофуга и сушилня
Да се глади при ниска температура Да се глади при ниска температура
Химическо чистене с използване на въглерод, хлорен етилен, монофлотрихлорметан, само от специалист Химическо чистене с използване на въглерод, хлорен етилен, монофлотрихлорметан, само от специалист
Виж описанието
Тениска от памук с еластан. Подходяща за всякакви случаи. Цвят жълт. Свободен силует. Бродерия лого в предна част. Обло деколте.

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез следните способи:

  • чрез куриерска услуга от трето лице

Доставката се извършва до адрес на потребителя на територията на Република България, освен ако в сайта не е посочено друго.

Срок за доставка от 3 до 5 работни дни

Доставките са с включена опция за преглед на пратката.

Разходите за доставка се покриват от Потребителя освен в случаите на доставка на стоки на стойност над 99.99 лв., в който случай разходите за доставка се поемат от Търговеца.
Виж повече тук

Потребителят има право да се откаже от договора без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоките от Потребителя или от трето лице.Транспортните разходи за връщане са за сметка на подателя. Повече информация може да намерите тук
При желание за замяна или рекламация на продукти участващи в промоция тип 2 за 1 или сходни, трябва да се върнат всички артикули участващи в промоцията.
Търговецът възстановява на Потребителя заплатената от него цена за върнатите стоки в срок от 14 работни дни.