Купи 3 вземи 20% Пазарувай

ТЪМНО СИНИ ТИРАНТИ НА РОМБОВЕ 200190133324-3

Продуктов код
200190133324-3
79,99 лв.
БОРДО ТИРАНТИ СЪС СИН КАНТ Бордо ТЪМНО СИНИ СТРУКТУРНИ ТИРАНТИ С ЧЕРВЕНИ ТОЧКИ И ЧЕРВЕН КАНТ Тъмно син БОРДО ТИРАНТИ С КАШМИРЕНА ШАРКА Бордо ТЪМНО СИНИ ТИРАНТИ НА ЧЕРВЕНИ ТОЧКИ Тъмно син СТРУКТУРНИ ТИРАНТИ С ЯРКОСИНИ ТОЧКИ Тъмно син БЕЖОВИ ТИРАНТИ В ШАХМАТНА СТРУКТУРА Бежов ТИРАНТИ ОТ ТЕКСТИЛ И КОЖА В ЦВЯТ БОРДО Бордо СТРУКТУРНИ ТИРАНТИ С МОТИВ БЕЛИ И ЗЕЛЕНИ РОМБОВЕ Зелен ТИРАНТИ НА СИВИ РОМБОВЕ И КОЖЕН ЕЛЕМЕНТ С ЛОГО Сив БОРДО ТИРАНТИ С ЖЪЛТИ ДЕКОРАЦИИ Бордо ЧЕРНИ ТИРАНТИ СЪС СИТНИ ФИГУРИ Черен СТРУКТУРНИ ТИРАНТИ В ЦВЯТ БОДО Бордо БОРДО ТИРАНТИ В СТРУКТУРА ЗИГ-ЗАГ Бордо
Тиранти от технически текситил и кожа, подходящи за всякакви случаи. Цвят тъмно син. Технически текстил на ромбове. Кожени елементи. Закопчаване с две метални клипси с лого. Регулиране с метална пластина тъмен оксид. брандова кутия. Универсален размер.
100%Висококач.текстил/кожа

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез следните способи:

  • чрез куриерска услуга от трето лице

Доставката се извършва до адрес на потребителя на територията на Република България, освен ако в сайта не е посочено друго.

Срок за доставка от 3 до 5 работни дни

Доставките са с включена опция за преглед на пратката.

Разходите за доставка се покриват от Потребителя освен в случаите на доставка на стоки на стойност над 99.99 лв., в който случай разходите за доставка се поемат от Търговеца.
Виж повече тук

Потребителят има право да се откаже от договора без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоките от Потребителя или от трето лице.Транспортните разходи за връщане са за сметка на подателя. Повече информация може да намерите тук
При желание за замяна или рекламация на продукти участващи в промоция тип 2 за 1 или сходни, трябва да се върнат всички артикули участващи в промоцията.
Търговецът възстановява на Потребителя заплатената от него цена за върнатите стоки в срок от 14 работни дни.